S
Silinen üye 28892
2 yıl sonra final yapacak.Ne Zaman final yapar bu oyun.
25 GB olur herhaldeKaç gb olur
2 yıl sonra final yapacak.Ne Zaman final yapar bu oyun.
25 GB olur herhaldeKaç gb olur
Oyun sürekli atıp duruyor çözüm yokmu?
Oyunun daha ilk sürümleri. Oynadığınız sürümün sonuna gelmişsinizdir.bir ay önce yükledik oynadık fakar 100 /1 bile ilelemedi oyunun sonona geldiniz diyor hala yüzde 1 mi yoksa yanlışmı oynadık anlamadım
Ekstra şeyleri tamamlamadığın için öyle envanteri açınca sağ üst bölmede ekstraların hangilerinin tamamlandığı hakkında bilgi var. Ayrıca oyunun ilk sürümleri olduğu için foruma yeni yüklenen güncellemeyle beraber en fazla %4 ilerlemeniz oluyor. İyi oyunlar.bir ay önce yükledik oynadık fakar 100 /1 bile ilelemedi oyunun sonona geldiniz diyor hala yüzde 1 mi yoksa yanlışmı oynadık anlamadım
Geri tuşlarda yok güncelleme gelecek miOyunu telefona indirdim ve ilk bölümde telefonu aç diyor ama öyle bi simge yok nasıl geçicez
Çift parmak ekrana dokun envanter açılacak, envanterin en üstünde telefon mevcut.Oyunu telefona indirdim ve ilk bölümde telefonu aç diyor ama öyle bi simge yok nasıl geçicez
Hiçbir RPGM oyunda geri tuşu bulunmaz, nedeni ise yapıldığı oyun motorundan dolayı.Geri tuşlarda yok güncelleme gelecek mi
Öncelikle Android üzerinden oynuyorsanız "Google Chrome" uygulamasını devre dışı bırakın. Daha sonra ;The genesis order ın son güncellemesini indirdim ara sahnelerde donma takılma sorunu yaşıyorum ikili diyalog ve son güncellemenin başında tasha bir hikaye anlatıyor madalyn ile ilgili o sahnede falan takılma donma sorunu yaşıyorum
Eyw oyunlarda yeniyimHiçbir RPGM oyunda geri tuşu bulunmaz, nedeni ise yapıldığı oyun motorundan dolayı.
%7Şuan % kaça kadar gidiliyor bu güncellemede ??