Phyrosca
Kayıtlı Üye
Hileyi tam çözemedim
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
katılırsanız #treasure-of-nadia-türkçe-yardım kanalından daha detaylı bir şekilde yardım alabilirsiniz.Hileyi tam çözemedim
Oyun Nadia'daki gibi 15 günde bir güncelleme alıcak, biz 2-3 sürümde bir Türkçe'ye çevirip paylaşacağız. Yani yaklaşık olarak 1 yıl boyunca güncelleme alıcaktır.Ücretsiz olması için final vermesi ne kadar sürer
Normal çeviride bazı diyalogları çevirmenler daha yumuşatıyor özel çeviride ise ne yazıyorsa o şekilde çeviriyorlar.özel versiyon ile normal versiyon arasındaki fark ne
Hala aynı hatayı alıyor musunuz?oyunu indirdim fakat kullanıcı adımı ve şifreyi girdiğimde yetkiniz yok diyor
Evet.Aynı hatayı bende alıyorumHala aynı hatayı alıyor musunuz?
En kısa sürede geri dönüş yapacağız.Evet.Aynı hatayı bende alıyorum
Echoes of LustBir oyun vardı günler sıfırlanır duruyordu o oyunun adı ne bilen var mı
Normal çeviri yumuşatılmış oluyor. Özel çeviri ise direk ne yazıyorsa o çevrilmiş oluyor. Ona göre tercihinizi yapabilirsiniz.Özel versiyon nedir
Yapımcı her 2 haftada bir güncelleme çıkartıyor ama biz Türkçe olarak 2-3 sürümü birden çevirip oyunu güncelleyeceğiz.Oyuna güncelleme geldi mi ?