Teşekkür ederimSansar1234,
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.v12021 sürümün Türkçe rehberini indirebilirsiniz.
2.6 dolarlık paket ile final yapana kadar erişebiliyorsunız zatenDolar kuru üzerinden olmasa alırdım (sadece 4 $ 56 ₺) bu oyunda finale kadar oynuyorsak bence erişim kartı yapılmalı
En az 1 buçuk yıl var, final vermesine.Şu pembe saçlı çok sexy ne zaman final yapr acaba oynamak için
Bu kalitede başka tavsiye oyun var mı grafikler çok iyiEn az 1 buçuk yıl var, final vermesine.
Aynı yapımcının yaptığı 2 tane daha var: Lust Epidemic ve Treasure of Nadia.Bu kalitede başka tavsiye oyun var mı grafikler çok iyi
Teşekkür lerAynı yapımcının yaptığı 2 tane daha var: Lust Epidemic ve Treasure of Nadia.
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkür ler
Ben biraz oynadım sanırım bunda da sandık var birkaç da sokaktaki insanlara yardım ediyorsun açık dünya oyunu gibiBu oyunu beğendim zaten yapımcı uzun kaliteli oyun yapıyor sandık olayı yoktur inşallah hile bazıları sevmiyor fakat sadık anahtarı bul onu diğerine yapma bir yerden sonra kanser ediyor bakalım bu arada bu kadar hızlı çevirirmesi gerçekten takdire şayan bence paket alıp final verene kadar oynayacağım..
İçerik ayı kategorisinde.fashion business diye bi oyun vardı bulamıyorum artık
Destekçi Plus paketini alırsanız bütün içeriklere 1 ay boyunca erişim sağlayabilirsiniz. Dilerseniz süresi bittikten sonra aldığınız paketi uzatabilirsiniz.Merhaba ben yetkililere şunu sormak istiyorum buradan neyi satın alırsam tüm oyunların türkçe çevirisine ulaşabilirim
Ben satın almayı düşünüyorum fakat kredi kartım yok sadece banka kartım var ve paypal hesapım var paypal üzerinden satın almayı düşünüyordum maalesef satın alınacak yerde sadece kredi kartı geçerli farklı bir işlem varsa söyler misiniz?Destekçi Plus paketini alırsanız bütün içeriklere 1 ay boyunca erişim sağlayabilirsiniz. Dilerseniz süresi bittikten sonra aldığınız paketi uzatabilirsiniz.
Mackenzie ile özelden iletişime geçiniz.Ben satın almayı düşünüyorum fakat kredi kartım yok sadece banka kartım var ve paypal hesapım var paypal üzerinden satın almayı düşünüyordum maalesef satın alınacak yerde sadece kredi kartı geçerli farklı bir işlem varsa söyler misiniz?