MRainb0w
Yetkili
Treasure of Nadia'da olduğu gibi save editörden hile yapabiliyorsunuz.Bu sürümde hile var mı ?
Treasure of Nadia'da olduğu gibi save editörden hile yapabiliyorsunuz.Bu sürümde hile var mı ?
HANGİ YÜZDEYE AİT SAVE DOSYASI İSTİYORSUNUZ? SÖYLERSENİZ ONA GÖRE BULUP ATABİLİRİM.OYUNUN SAVE DOSYASI VARMI BENİM SAVE DOSYAM GİTTİ BİLGİSAYARA FORMAT ATINCA
YÜZDESİNİ HATIRLAMIYORUM SON 0.25 VERSİYONUNDA KALDIMHANGİ YÜZDEYE AİT SAVE DOSYASI İSTİYORSUNUZ? SÖYLERSENİZ ONA GÖRE BULUP ATABİLİRİM.
OYUNUN SAVE DOSYASI VARMI BENİM SAVE DOSYAM GİTTİ BİLGİSAYARA FORMAT ATINCA
0.25'E AİT KAYIT DOSYASI ATABİLİRİM SİZE.YÜZDESİNİ HATIRLAMIYORUM SON 0.25 VERSİYONUNDA KALDIM
Crazy Bu dosyanın içinde 0.23 ve 0.25 sürümlerine ait kayıt dosyaları mevcut. İyi oyunlar dilerim...0.25'E AİT KAYIT DOSYASI ATABİLİRİM SİZE.
olur çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler0.25'E AİT KAYIT DOSYASI ATABİLİRİM SİZE.
Kayıt dosyasını attım, üstteki mesajıma bakabilirsiniz.olur çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
teşekkür ederimCrazy Bu dosyanın içinde 0.23 ve 0.25 sürümlerine ait kayıt dosyaları mevcut. İyi oyunlar dilerim...
Rica ederim, iyi oyunlar tekrardan.teşekkür ederim
HOCAM OYUNU SAVE DOSYASINI ATTIM AMA SAVE AÇMIYORRica ederim, iyi oyunlar tekrardan.
İlk önce oyun içinden kendiniz kayıt almalısınız. Sonra kayıt dosyası atacaksınız.HOCAM OYUNU SAVE DOSYASINI ATTIM AMA SAVE AÇMIYOR
YAPTIM OLMADI HOCAMİlk önce oyun içinden kendiniz kayıt almalısınız. Sonra kayıt dosyası atacaksınız.
Yazdıklarınız hepsini caps lock açık bir şekilde yazmanıza gerek yok. Normal yazabilirsiniz.YAPTIM OLMADI HOCAM
Nasıl olmadı? Oyun mu görmüyor?YAPTIM OLMADI HOCAM
Save dosyalarının adına dikkat ediniz.YAPTIM OLMADI HOCAM
şapeldeki kasanın şifresi nedir.Save dosyalarının adına dikkat ediniz.
462 olması lazım.şapeldeki kasanın şifresi nedir.