I
IV.Ahmet
Kayıtlı Üye
ne zaman final verir?Genesis Order ilk çıktığından beri betadaydı. Final yapana kadar da çıkmayacak.
ne zaman final verir?Genesis Order ilk çıktığından beri betadaydı. Final yapana kadar da çıkmayacak.
Evet gelecek. Birkaç gün içinde yayınlamış oluruz.Güncelleme gelir mi acaba bu hafta
Güncelleme gelir mi acaba bu hafta
peki nasıl ödeme bildirimi yapıyoruzBu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.The Genesis Order için açılan özel bir oda var ve orada bilgilendirme yapıyor. Eğer sizde bunlardan haberdar almak istiyorsanız ödeme bildirimi açarak Discord'da rolünüzü alabilirsiniz.
Mağazada en altta ödeme bildirimi yeri mevcut.çünkü ben daha ilk başta satın almıştım
Mağazada en altta ödeme bildirimi yeri mevcut.
Diğer mod arkadaşım cevabını vermiş. Dediklerini yaparsanız rolünüzü alabileceksiniz.peki nasıl ödeme bildirimi yapıyoruz
Rica ederim.teşekkürler
"Oyun dışı" Kara'yı gördüm moralim bozuldu. En son karlar içinde can verdiydi.Rica ederim.
Ben iyi sonla bitirdiğim için çok güzel anılarım var. Keşke siz de iyi sonla bitireydiniz..."Oyun dışı" Kara'yı gördüm moralim bozuldu. En son karlar içinde can verdiydi.
Androidlerin mücadelesini kazandık ama Alice'in ölümünden sonra yaşamamaya karar verdim. ahhhBen iyi sonla bitirdiğim için çok güzel anılarım var. Keşke siz de iyi sonla bitireydiniz...
Kötü olmuş.Androidlerin mücadelesini kazandık ama Alice'in ölümünden sonra yaşamamaya karar verdim. ahhh
Hayır yok.Bu sürümde hile var mı ?
Linkleri kontrol ettim, bir sorun yok. Aylinki geçemiyorsanız VPN açıksa kapatın veya başka bir tarayıcıdan deneyin.linklerde bir sorun var.