Lunael
Yetkili
data bin dosyasının fotoğrafını atar mısınız?data.bin dosyası bulunamadı diyor, ama aynı klasörde var
data bin dosyasının fotoğrafını atar mısınız?data.bin dosyası bulunamadı diyor, ama aynı klasörde var
data (1).bin dosyasının adını data.bin olarak değiştiriniz.bu sekilde
teşekkürlerdata (1).bin dosyasının adını data.bin olarak değiştiriniz.
Rica ederim iyi oyunlar.teşekkürler
Özel çeviri indirmişsinizdir. Normal çeviri indiriniz.Daha önce tgo için ödeme yapmıştım ama şu an erişimim yok nasıl oluyor başkan açıklar mısınız?
Linklerde bir problem yok gibi gözüküyor. Hala aynı problem devam ediyor mu?Şu anda indirmelerde sorun mu var acaba? Android Cloud deniyorum ama erişim sorunu var.
Normal versiyonda da erişim uyarısı alıyorum problem bende mi acabaÖzel çeviri indirmişsinizdir. Normal çeviri indiriniz.
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Normal versiyonda da erişim uyarısı alıyorum problem bende mi acaba
Android üzerindeHangi platformdan oynuyorsunuz?
İndirdiğiniz APK'da + var mı?Android üzerinde
The Genesis Order'a çok kısa süre içerisinde güncellemeler geldiği için en az 3-5 arasında güncelleme gelmesini bekleyip ondan sonra toplu bir şekilde çeviriyoruz.Merhaba güncelleme ne zaman yayınlanıcak acaba?
Aynı uyarıyı bende alıyorum dosya adını değiştirdim ancak hâlâ aynıdata (1).bin dosyasının adını data.bin olarak değiştiriniz.
Aynı uyarıyı bende alıyorum dosya adını değiştirdim ancak hâlâ aynı
Clear.exe'yi çalıştırıp oyunu silin. Sonra tekrardan virüs programını kapatarak ve dosya adını data.bin yaparak tekrardan temiz kurulum yapın.Aynı uyarıyı bende alıyorum dosya adını değiştirdim ancak hâlâ aynı
Daha çok uzun bir süre var.Ne kadar süresi kaldı finale?