helio01
Kayıtlı Üye
knk youtubeda birçok video izledim böyle bir şey izlemedim benim polis karakolu ünlem ama izlediklerimde böyle bişi yapmıyorlarYouTube üzerinden oynanış videolarına bakabilirsin.
knk youtubeda birçok video izledim böyle bir şey izlemedim benim polis karakolu ünlem ama izlediklerimde böyle bişi yapmıyorlarYouTube üzerinden oynanış videolarına bakabilirsin.
hallettim kanka ince bir olaymış ^^YouTube üzerinden oynanış videolarına bakabilirsin.
İyi oyunlar.hallettim kanka ince bir olaymış ^^
1-2 hafta içinde 4 sürümü birlikte yayınlamayı planlıyoruz.Daha güncelleme gelmiyor mu en son geldiğinden beri uzun zaman geçti
Çok kısa süre içerisinde yeni sürümün Türkçesi gelecektir.Daha güncelleme gelmiyor mu en son geldiğinden beri uzun zaman geçti
Yeni çıkacak sürümle birlikte 5 sürümü birlikte yayınlayacağız.2 aydır güncelleme gelmedi net bir tarih varmi
Şu ana kadar gelen bütün güncellemeleri yayınlayacağız çok kısa bir süre içerisinde.2 aydır güncelleme gelmedi net bir tarih varmi
Özel yama ingilizcesi neyse o olarak çeviriliyor normali ise yumuşatılarak çeviriliyor.özel versiyon tam olarak nedir?
High Rise Climb ve Project ATMOSPHERE oynayabilirsin.Lust Epidemic, Genesis Order veya Midnight Paradise gibi; GRAFİK, RENDER ve ANİMASYONA sahip oyun öneriniz var mı?
Treasure of Nadia, Being A DIK bu oyunları oynayabilirsiniz.Lust Epidemic, Genesis Order veya Midnight Paradise gibi; GRAFİK, RENDER ve ANİMASYONA sahip oyun öneriniz var mı?
Oyunlara güncelleme gelince ilk başta betaya giriyorlar ondan sonra herkesin erişimine açılıyor.Daha önceden bedava olan oyunların bazıları neden betaya kaldırıldım anlamıyorum
Teşekkürler hızlı cevap için kolay gelsinOyunlara güncelleme gelince ilk başta betaya giriyorlar ondan sonra herkesin erişimine açılıyor.
Rica ederim ve teşekkürler.Teşekkürler hızlı cevap için kolay gelsin
Genesis Order ilk çıktığından beri betadaydı. Final yapana kadar da çıkmayacak.Daha önceden bedava olan oyunların bazıları neden betaya kaldırıldım anlamıyorum