Levinho
Kayıtlı Üye
Öğle/öğleden sonra yatak odasına git. Gidiyorum fakat aynı oto sahne.Oyun sana tam olarak ne diyor öğrenebilirmiyim ?
Öğle/öğleden sonra yatak odasına git. Gidiyorum fakat aynı oto sahne.Oyun sana tam olarak ne diyor öğrenebilirmiyim ?
Bu arkadaşla aynı bölümde kaldımbenim adım luna görevinde kaldım bende help plsBu arkadaşla aynı bölüm
benim adım luna görevinde kaldım bende help plss
Ana hikayenin 9. bölümünü tamamladıktan sonra Wilfred'e Luna hakkında soru sorun. Sonra bir gün atlayıp Luna'ın odasına gidin. Orada size geçmişini anlatacak. Sonra odanızdaki bilgisayardan kayıtları kontrol edin. Kayıtları kontrol ettikten sonra 3 gün atlayıp zamanı bir kere ilerletin. Luna sizi odasına çağıracak. O sahneden sonra "Benim Adım Luna" bölümü tamamlamış olacaksınız.Bu
Bu arkadaşla aynı bölümde kaldım
Net bir tarihi yok şu anlıl yıl sonuna kadar gelebilir gibi duruyorYeni güncelleme ne zaman gelir ?
Kesinlikle ve Luna karakterine aşık oldum,çok güzel bir kız bee❣❤*-*Artık zamanı geldi 20 kere hiç sıkılmadan oynayıp bitirdiğim ve karakterine bayıldığım oyun hakkında görüşlerimi yazmaya ilk olarak oyunda sahne veya fazla bir içerik yok oyun size var olan hikayeyi anlatmaya çalışıyor aniden hiç bir bilgisi olmadan bir sözleşme yüzünden mafya dünyasına giren bir genç ve evdeki kötü geçmişleri olan bir aile lunanın neden deli gibi davrandığını anlayacaksınız kendi karakteriniz yavaş yavaş geçmişi hakkında bilgi alacaksınız bu oyunu gercekten size anlatılmak istenen hikayeyi anlayarak zevk alabilirsiniz kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kendisi AşkımdırKesinlikle ve Luna karakterine aşık oldum,çok güzel bir kız bee❣❤*-*
Hadi kavga edelim.Kendisi Aşkımdır
Luna Hepimize Yeter İyi Lunalı Sabahlar SanaHadi kavga edelim.
İlk ben gördüm kardeşim yaylan.
Lan hahahahahLuna Hepimize Yeter İyi Lunalı Sabahlar Sana
Fırtına prensesini nasıl geçicemAna hikayenin 9. bölümünü tamamladıktan sonra Wilfred'e Luna hakkında soru sorun. Sonra bir gün atlayıp Luna'ın odasına gidin. Orada size geçmişini anlatacak. Sonra odanızdaki bilgisayardan kayıtları kontrol edin. Kayıtları kontrol ettikten sonra 3 gün atlayıp zamanı bir kere ilerletin. Luna sizi odasına çağıracak. O sahneden sonra "Benim Adım Luna" bölümü tamamlamış olacaksınız.
discord sunucusuna katılıp yardım kanalından yardım alabilirsinFırtına prensesini nasıl geçicem
Ahh Luna limonlu kekim benimm..Kendisi Aşkımdır
Hayır yeni sürüm çıkmadı.Yeni Versiyon Çıkmış Diye Duydum??? Doğrumu
Zip dosyalarını nasıl açıyoruz
Rar değil zip ise dosya zip indirmen gerek netten öyle açarsın winrar gibi.