Lunael
Yetkili
Oyuna dosyalarınıza erişme izni verdiniz mi?Oynarken bir anda kapanıyor.Bir de oyun içi kaydettiğim şeyler kayıt olmuyor mesela oyunun sesini kısıyorum metinleri atla yapıyorum ayarlardan ama,oyundan atınca hepsi sıfırlanıyor.
Oyuna dosyalarınıza erişme izni verdiniz mi?Oynarken bir anda kapanıyor.Bir de oyun içi kaydettiğim şeyler kayıt olmuyor mesela oyunun sesini kısıyorum metinleri atla yapıyorum ayarlardan ama,oyundan atınca hepsi sıfırlanıyor.
Bilgisayardan mı oynuyorsunuz telefon mu?Oynarken bir anda kapanıyor.Bir de oyun içi kaydettiğim şeyler kayıt olmuyor mesela oyunun sesini kısıyorum metinleri atla yapıyorum ayarlardan ama,oyundan atınca hepsi sıfırlanıyor.
Neler değiştiYeni deluca mükemmel
Gracie'nin hikayesine güncelleme geldi.Neler değişti
Açıkçası en son çok sıkıntı vardı ama ben hileli oynadığım için midir bilmiyorum. Şarap görevi , beni koru görevi geçiliyor mu ? Ve tam deneyimde mi oynamaliyizGracie'nin hikayesine güncelleme geldi.
Bazıları orada hata yaşamaya devam ediyor ama bazıları da sorun yaşamadan geçiyor. Denemek lazım.Açıkçası en son çok sıkıntı vardı ama ben hileli oynadığım için midir bilmiyorum. Şarap görevi , beni koru görevi geçiliyor mu ?
Telefon marka/modeliniz nedir?Android üzerinden oynuyorum.
samsung a serilerinde genel bi sıkıntı bence o ben de samsung a11 kullanıyorum bende de atıyor bazı oyunlarda 1-2 kişide de görmüştüm attığını çözümü yok galiba onunSamsung a 31
Telefondan kaynaklı değil de oyundan kaynaklı bir sorun. Hep belirttiğimiz üzere DeLuca Family çok problemli bir oyun.samsung a serilerinde genel bi sıkıntı bence o ben de samsung a11 kullanıyorum bende de atıyor bazı oyunlarda 1-2 kişide de görmüştüm attığını çözümü yok galiba onun
Üstte attığım mesaj sizin içinde geçerli. O görevi geçemiyorsanız geçen birisinden kayıt dosyası alarak devam etmek tek çözüm gibi veya eski kayıt dosyanıza dönüp deneyebilirsiniz.Samsung a 31
Yapmanız gereken her şey görevde anlatılıyor.Bu the painter nasıl yapılıyor ya
Her şeyi yapıyorum yine de yaşlı adamın sırrı ortaya çıkmıyo %85 i geçmiyorum akıl sağlığımı kaybettimYapmanız gereken her şey görevde anlatılıyor.
Daha hızlı yardım alabilmek için discord sunucumuza katılıp yardım kanalına yazabilirsiniz. Bu sayede oyunu oynayanlardan yardım alabilirsiniz.Her şeyi yapıyorum yine de yaşlı adamın sırrı ortaya çıkmıyo %85 i geçmiyorum akıl sağlığımı kaybettim
Bilgisayardan mı oynuyorsunuz telefon mu?
Telefon marka/modeliniz nedir?
Teşekkürler zaten ben oyunu bitirdim hep kaydederek eğer çözümü varsa ,diğer sıkıntı yaşayan insanlar için sorunu dile getirdim, kolay gelsin hepinize.Üstte attığım mesaj sizin içinde geçerli. O görevi geçemiyorsanız geçen birisinden kayıt dosyası alarak devam etmek tek çözüm gibi veya eski kayıt dosyanıza dönüp deneyebilirsiniz.
Rica ederiz ve bilgilendirme içinde teşekkür ederiz.Teşekkürler zaten ben oyunu bitirdim hep kaydederek eğer çözümü varsa ,diğer sıkıntı yaşayan insanlar için sorunu dile getirdim, kolay gelsin hepinize.