hobaaaa
Timestamps Türkçe Erişimcisi
teşekkürlerOyun mağazadan kaldırıldı çünkü yakında herkesin erişimine açılacak.
teşekkürlerOyun mağazadan kaldırıldı çünkü yakında herkesin erişimine açılacak.
Yapımcıdan kaynaklı hatalar yüzünden bazılarınız hata yaşayabiliyor. Oyunun verilerini temizleyip tekrar deneyin.TGüncellemeden sonra android versiyonunda 2 dk olunca oyundan atıp duruyor, birde hileleri kullanıyorum kaydetmeme rağmen yeniden yapmam gerekiyor. Çözümü var mı? Oyun oynanmıyor.
İlk olarak ses kaydedici ile başlıyorsunuz sonra kameraya geçiyorsunuz.Arkadaşlar takıldığım bir konu var oyun başında bize gizli kamera mı yoksa ses kaydedici mi diye soruyor ben gizli kamerayla oynamıştım önceden ama Gracie birşeyleri farkedip bizi tehdit etmişti sonra şakaya vurmuştu olayı, ses kaydediciyi seçsem bu olay tekrar yaşanır mı? Ses kaydedici kullanan varsa cevap yazabilir mi?
Hikayede bir değişiklik oluyor mu peki anlattığım olayda?İlk olarak ses kaydedici ile başlıyorsunuz sonra kameraya geçiyorsunuz.
Oyun size o sırayla yaptırdığı için öyle yapmak zorundasınız yani hikaye öyle şekillenecek.Hikayede bir değişiklik oluyor mu peki anlattığım olayda?
Anladım teşekkürler.Oyun size o sırayla yaptırdığı için öyle yapmak zorundasınız yani hikaye öyle şekillenecek.
Rica ederim iyi oyunlar.Anladım teşekkürler.
Rica ederiz iyi oyunlar.Ohh çıkmış betadan yükleyelim bakalım çeviri ekibine falan emeği geçen herkese teşekkürler
Renpy motorundan kaynaklı bir sorun olabilir. Oyun menüsüne gelince bir yazı çıkıyor mu kapanmadan önce?Her şeyi denedim verileri temizledim, oyunu yeniden yükledim ama hiç bir şey değişmedi hala 2 dk olunca kendiliğinden kapanıyor.
Yapımcıdan kaynaklı yeni bir hata olabilir. Herkeste yaşanmıyor bu tarz hatalar.Aga oyun acilmiyor ses var goruntu yok bi onceki surumude sizden indirdim ama nedense bu surumde acilmiyor ?
Anladim tesekkur ederimYapımcıdan kaynaklı yeni bir hata olabilir. Herkeste yaşanmıyor bu tarz hatalar.
Rica ederim.Anladim tesekkur ederim
Oynarken bir anda kapanıyor.Bir de oyun içi kaydettiğim şeyler kayıt olmuyor mesela oyunun sesini kısıyorum metinleri atla yapıyorum ayarlardan ama,oyundan atınca hepsi sıfırlanıyor.Renpy motorundan kaynaklı bir sorun olabilir. Oyun menüsüne gelince bir yazı çıkıyor mu kapanmadan önce?