Lunael
Yetkili
Diğer mod arkadaşımında dediği gibi oyun yapımcıdan kaynaklı hatalar içeriyor. Eski bir kaydınıza dönüp tekrar deneyin.Hepsini yaptım admin ?
Diğer mod arkadaşımında dediği gibi oyun yapımcıdan kaynaklı hatalar içeriyor. Eski bir kaydınıza dönüp tekrar deneyin.Hepsini yaptım admin ?
Yapımcı oyunu hobi olarak yaptığını söylüyor bu yüzden pek bir eleştiriye de açık değil gibi.zaten 1 yılda 1 bi oyun güncelliyorsa hiç yapmasın başkasına bıraksın bu işi ulan millet 1 yılda 4 oyun çıkartıyor
Bir yılda sadece bir güncelleme getirmesinden anlayabilirsiniz aslında işi pek ciddiye almadığını, zevkine yaptığını.zaten 1 yılda 1 bi oyun güncelliyorsa hiç yapmasın başkasına bıraksın bu işi ulan millet 1 yılda 4 oyun çıkartıyor
Tahmini olarak 1-2 saat oynanış geldi diyebiliriz. Ama oynanış kişiden kişiye değişir.yeni güncelleme ne kadar uzun sürüyor
Tahminen 1-2 saat diyebiliriz ama oynayış hızınıza göre bu süre değişebilir.yeni güncelleme ne kadar uzun sürüyor
Oyuna erişebilmek için beta üyeliğinizin olması gerekiyor ve sizde yok.Oyuna giriş yaparken atıyor erişiminiz bulunmaktadır diyor
Şu anlık oyun betada bulunuyor. Oyuna giriş yapmak istiyorsanız üyelik almanız gerekiyor.Oyuna giriş yaparken atıyor erişiminiz bulunmaktadır diyor
Yapımcıdan kaynaklı hatalar var ama oyun oynanabiliyor.Oyunu yarıda bıraktım bir çok kez hata verdiği için bazı görevlere geçemedim ( gece şarap alma görevi gibi) bu güncellemede bunu düzelttier mi çünkü oynamak isterim....
Siz summer's Gone almışsınız. Hesabınızda The DeLuca Family erişimi bulunmamaktadır.Oyunun erişimini satın aldığım halde gene de bana erişimin bulunmamaktadır diyor
Evet, oyun şu an hala betada. Betadan çıktığı zaman herkes erişebilecek.Oyun şu an betadamı ? Çıktığı zaman betadan indirebilecekmiyiz yoksa böylemi kalacak hep.
Yakında betadan çıkacak.Oyun şu an betadamı ? Çıktığı zaman betadan indirebilecekmiyiz yoksa böylemi kalacak hep.
Oyun mağazadan kaldırıldı çünkü yakında herkesin erişimine açılacak.Oyunun betasını bulamadım ama.