Lunael
Yetkili
Oyun geçen ay yeniden güncellendi.Bu en son sürüm değil mi en son 6 7 ay önce oynamıştım
Oyun geçen ay yeniden güncellendi.Bu en son sürüm değil mi en son 6 7 ay önce oynamıştım
Yeni güncellemede seks sahnesi bulunmuyor. Onun yerine farklı sahneler var.sex sahneleri geldi mi
teşekkürlerYeni güncellemede seks sahnesi bulunmuyor. Onun yerine farklı sahneler var.
Rica ederim.teşekkürler
Malesef hepsi yapımcıdan kaynaklı olduğu için bir çözümü yok, bu hatalar herkeste olmayabiliyor. Tek çözüm eski bir kayıt dosyanıza dönüp tekrar denemek.arkadaşlar oyun ilerlemiyor. görevler günlükte yazmasına rağmen oynayış sırasında çıkmıyor.sürekli aynı günleri tekrarlıyorum. 7. versiyonda da böyle olmuştu. çözümünü bilen var mı?
başka bi yerden save bulup denesem olur muMalesef hepsi yapımcıdan kaynaklı olduğu için bir çözümü yok, bu hatalar herkeste olmayabiliyor. Tek çözüm eski bir kayıt dosyanıza dönüp tekrar denemek.
Kayıt dosyası uyumluysa olabilir. Discord sunucumuza katılıp kayıt dosyalarınız kanalına bakabilirsiniz.başka bi yerden save bulup denesem olur mu
hocam peki oyunda ileri sarma seçeneği var mı? bütün oyunlarda oluyor ama bunda göremedimKayıt dosyası uyumluysa olabilir. Discord sunucumuza katılıp kayıt dosyalarınız kanalına bakabilirsiniz.
Var ama oyunu oynamadığınız kısımları ileri saramazsınız.hocam peki oyunda ileri sarma seçeneği var mı? bütün oyunlarda oluyor ama bunda göremedim
Açık dünya oyunlarda böyle bir şey yok maalesef. Tabii DeLuca'da hangi modu seçtiğinizde önemli.hocam peki oyunda ileri sarma seçeneği var mı? bütün oyunlarda oluyor ama bunda göremedim
Treasure of Nadia, What a Legend, Eternum oyunlarına bakabilirsin.bu oyun gibi hikayesiyle ön plana cıkan başka hangi oyunlar var en bilindikler hariç =)
Depraved Awakening, Man of The House, What a Legend, Acting Lessons, Being A DIK bu oyunlar hem popüler hem de hikayesi iyi olan oyunlar.bu oyun gibi hikayesiyle ön plana cıkan başka hangi oyunlar var en bilindikler hariç =)
Mafya konulu mu? Hikaye kalitesi olarak mı?Buna benzer oyun var mı acaba ?
teşekkürler eternum cok kalitali gerçektenTreasure of Nadia, What a Legend, Eternum oyunlarına bakabilirsin.
Rica ederim, iyi oyunlar.teşekkürler eternum cok kalitali gerçekten