MRainb0w
Yetkili
Seni koruyacağım görevine nasıl geçecez mağara diyor ora ne
Yardım bölümünde konu açabilirsiniz veya Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Birde 10.goreve için bilgi veriemisiz önceden oynayanlar
Seni koruyacağım görevine nasıl geçecez mağara diyor ora ne
Yardım bölümünde konu açabilirsiniz veya Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Birde 10.goreve için bilgi veriemisiz önceden oynayanlar
Yardım kanalına yazdım discordda kimse yardımcı olmuyor. 9.hikayeden sonra karakterlerin hiçbiri ilerlemiyor şarap görevi falan hic açılmıyor boş boş gün atlıyorum.#yardım kanalına yazabilirsiniz.
Oyundaki menüden soldato terfisini yaptınız mı?Isabel şarap görevinde sıkıntı var ilerlemiyor.
Evet yaptım. Şarap görevinde kaldı ilerlemiyor. Wilfredle şarap konuşması yapmam gerekiyor ama açılmıyor o konuşma.Oyundaki menüden soldato terfisini yaptınız mı?
Yardım bölümünde konu açarak destek alabilirsiniz.9. bölüm görevlerini nasıl geçeceğim lütfen buradan söyleyin discord kullanmıyorum
mağara görevi.
Yardımcımı oldunuz siz şimdi? Yardım bölümünde bu konunun aynısı var zaten ve bug var tarzında bir cevap verilmiş kopyala yapıştır cevap atmayın.Yardım bölümünde konu açarak destek alabilirsiniz.
Yardım bölümünde aynı konu varsa niye tekrar soruluyor? Sorunun cevabını bilmiyor ki öyle cevap vermiş. Oyun betadan çıkmış, bizlik sorunlar düzeltilmiş. Bizlik olmayan bir sorunun cevabını nerden bilebilir? Bilmediği için yönlendirme yapmış, hiç mi cevap vermesinler? Biraz düşünerek yorum yapın.Yardımcımı oldunuz siz şimdi? Yardım bölümünde bu konunun aynısı var zaten ve bug var tarzında bir cevap verilmiş kopyala yapıştır cevap atmayın.
alonso
Aynı durum bendede vardı discord adresinde hatalar bölümünde Wanpire'in attığı bir save dosyası var onu kullanırsan devam ediyor oyun lazım olan yerden.
Evet, uzun bir aradan sonra güncelleme aldı oyun.Hocam bu oyun uzun zamandır güncelleme almıyor diye biliyordum güncelleme almış diye duydum doğru mu?
Discord sunucumuza katılarak veya yardım bölümünde konu açarak destek alabilirsiniz.oyun sürekli kapı önündeki adam ile çalışma görevinde hata veriyor