ReckyRey
Doğasever
Winrar programını bilgisayarınıza indirip kurun.Zip dosyalarını nasıl açıyoruz
Winrar programını bilgisayarınıza indirip kurun.Zip dosyalarını nasıl açıyoruz
evet 6.6 sürümü şuan da herkese açık bir şekilde çıkarıldı yapımcısı tarafındanYeni Versiyon Çıkmış Diye Duydum??? Doğrumu
0.06.6 sürümünde sadece Fransızca çeviri eklendi.evet 6.6 sürümü şuan da herkese açık bir şekilde çıkarıldı yapımcısı tarafından
Diğerleride yakında gelir o zaman0.06.6 sürümünde sadece Fransızca çeviri eklendi.
Hayır belirli bir tarih yok.Ne zaman güncelleneceği bellimi bi bilgi falan varmı acaba ?
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki güncelleme duyuruları kanalını takip edebilirsiniz.Ne zaman güncelleneceği bellimi bi bilgi falan varmı acaba ?
sadece diyalog dili güncellemesi önemli bir şey değilFransızca bilen yokmuu patreonda 0.6.6 yayinda
wilfrede gidip çalışa bas ordan olaylara basEn yüksek tecrübe puanına çıktın diyor terfi görevini yap diyor ama nasıl yapacağımı anlamadım biri yardımcı olabilirmi
Yok boş orasıwilfrede gidip çalışa bas ordan olaylara bas
seviye 5 oldun muYok boş orası
Seviye 4 ama görev yapınca en yüksek seviyedesin terfi görevi yap diyorseviye 5 oldun mu
sürümün güncel miSeviye 4 ama görev yapınca en yüksek seviyedesin terfi görevi yap diyor
Burdakini indirdim daha günceli varmısürümün güncel mi
wifreddle konuşmaya basınca terfi ile ilgili bir şey diyor mu acabaBurdakini indirdim daha günceli varmı
Yok heryere tıkladım bişi bulamadım. Silip tekrar indirmeyi deniycem yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürlerwifreddle konuşmaya basınca terfi ile ilgili bir şey diyor mu acaba