Teşekkür ederim hallettim. Ya sürekli oyundan atıyor biraz oynuyorum sonra yine atıyo yine yine çözümü var mıGece parka gidip rap düellosu yapman lazım. Cordiseps
Hala oyundan atma sorunları devam ediyor mu?Teşekkür ederim hallettim. Ya sürekli oyundan atıyor biraz oynuyorum sonra yine atıyo yine yine çözümü var mı
Discord sunucumuza katılarak veya forumda bulunan yardım bölümünden destek alabilirsiniz.dolunayda eve yi nasıl mezarlığa götürücem
Hangi platformdan oynuyorsunuz ve oyunu açtıktan sonra hiç mi tepki vermiyor veya açılıp direkt kapanıyor mu?Benim oyun açılmıyor
bu yeni versiyonu açtım, eski kayıtlardan giriyorum mecbur ama sürekli atıyor. Yok mu bunun bir çözümü?Hala oyundan atma sorunları devam ediyor mu?
Eski sürümlerden kalan kayıt dosyaları uyumsuzluk gösterebiliyor. Yeni sürümü oynayan arkadaşınız varsa ondan kayıt dosyası alabilirsiniz veya oyuna baştan başlayabilirsiniz.bu yeni versiyonu açtım, eski kayıtlardan giriyorum mecbur ama sürekli atıyor. Yok mu bunun bir çözümü?
Oyun Swift Klavye'yi tavsiye ediyor.Merhaba ben Jenny'in pc'sine birşey yazamıyorum sebebi nedir
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Bu koçun derslerini nasıl geçiyoruz bilen varmı diğerleri bitti bi bu kaldı -E
diyor
Telefona basın ardından telefonun sol üstünde Wi-Fi simgesi göreceksiniz, ona basın sonra boşluğa ANLIYORUM yazıp, onaylayın. Karşınıza hile menüsü gelecek oradan her türlü şey yapabilirsiniz ama çok kurcalamamanı tavsiye ederim yoksa kayıt dosyanı bozabilirsin.harold kabul etmiyo donatları doğru olsa bile
çözümü nasıl yardım ederseniz sevinirim
eyw onu yapmakta birşey yokta bölüm geçmeyi bulamadımTelefona basın ardından telefonun sol üstünde Wi-Fi simgesi göreceksiniz, ona basın sonra boşluğa ANLIYORUM yazıp, onaylayın. Karşınıza hile menüsü gelecek oradan her türlü şey yapabilirsiniz ama çok kurcalamamanı tavsiye ederim yoksa kayıt dosyanı bozabilirsin.