Lunael
Yetkili
Yapımcı teknik güncelleme adı altında kısa kısa güncellemeler getiriyor. Bizde bu yüzden 4 sürümde bir çevirip yayınlıyoruz.Daha ne zaman güncelleme gelecek
Son Konular
Yapımcı teknik güncelleme adı altında kısa kısa güncellemeler getiriyor. Bizde bu yüzden 4 sürümde bir çevirip yayınlıyoruz.Daha ne zaman güncelleme gelecek
Yapımcı teknik güncellemeler getirdiği için, güncellemelerin birikmesini bekliyoruz.Daha ne zaman güncelleme gelecek
Önce başka karakterlerin hikayesini ilerletmeyi denediniz mi?Araba galerisinde ofisteki askıda mavi yelek olması gerekiyor. Ama görünmüyor. Önceden hile yoluyla edvantere eklemişim. Bu yüzden o kısım gecemiyorum. Yeleği almam söyleniyor. Nasıl düzeltilrim bilen varmı
Önceden envanterinize hile ile eklediyseniz ve şu an gözükmüyorsa oyun çok büyük ihtimalle bugda kalmıştır.Araba galerisinde ofisteki askıda mavi yelek olması gerekiyor. Ama görünmüyor. Önceden hile yoluyla edvantere eklemişim. Bu yüzden o kısım gecemiyorum. Yeleği almam söyleniyor. Nasıl düzeltilrim bilen varmı
Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.Nasil indiriyoruz
Oyunun Türkçe konusuna giderek alternatif bir indirme sitesi seçiniz ve indiriniz.Nasil indiriyoruz
SwiftKey kullanmanızı öneriyoruz.Androidde pc den Egay e girince klavye ekranda kalıyor aşağıya inmiyor hiç bir şey göremiyorum bunu kaldırmak mümkün mü bilen var mı
Geri tuşuna basarak klavyeyi kapatabilirsiniz.Androidde pc den Egay e girince klavye ekranda kalıyor aşağıya inmiyor hiç bir şey göremiyorum bunu kaldırmak mümkün mü bilen var mı
Beden dersi ve o dersi hocası hala güncelleme almadı. Ondan öyle diyor.Hocam çeviklik ve gücü fullemem rağmen beden dersi ilerlemiyor hala spor salonuna git diyor nasıl geçicem acaba.
He tamamdır, sağol.Beden dersi ve o dersi hocası hala güncelleme almadı. Ondan öyle diyor.
Rica ederim.He tamamdır, sağol.
Oyunun rehberine baktınız mı?Consuela nın rotasına başlayamıyorum başkanın evi kilitli yardımcı olursanız sevinirim
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Kapımın önündeki polisle ne yapmalıyım gitmiyor