A
AzOo
Kayıtlı Üye
Bilgisayarda sağ altta not kağıdında yazıyo kankaBizim bilgisayarın şifresi ADULTOYUNCEVIRI.
Bilgisayarda sağ altta not kağıdında yazıyo kankaBizim bilgisayarın şifresi ADULTOYUNCEVIRI.
Bir sorun çıkmaz önemli seçimde kayıt alıp deneyebilirsiniz.Hikayede sorun çıkmaması için June ile birlikte olmamız gerekiyor mu
EywBir sorun çıkmaz önemli seçimde kayıt alıp deneyebilirsiniz.
Hangi platformdan oynuyorsunuz?oyundan atıyor
andeoid bu sorun bayadır var ve en sonunda oyunu sildim ama oyun o kadar hoşuma gidiyor ki oynamak istiyorum bugün bakayim dedim güncellenmiştir diye hala aynıHangi platformdan oynuyorsunuz?
Discord sunucumuzda bulunan #bilinen-sorunlar-çözümü kanalına baktınız mı?andeoid bu sorun bayadır var ve en sonunda oyunu sildim ama oyun o kadar hoşuma gidiyor ki oynamak istiyorum bugün bakayim dedim güncellenmiştir diye hala aynı
evet baktım çoğu kişi bilgisayardan oynadığı için kimse yazmamışDiscord sunucumuzda bulunan #bilinen-sorunlar-çözümü kanalına baktınız mı?
Android hatalar kısmına bildirirseniz yazılımcımız geri dönüş yapacaktır.evet baktım çoğu kişi bilgisayardan oynadığı için kimse yazmamış
Android hatalar kısmına bildirirseniz yazılımcımız geri dönüş yapacaktır
Cihazdan kaynaklı veya oyundan kaynaklı bir problem olabilir. Çünkü bu dediğiniz sorunu sadece siz değil farklı kişilerde yaşıyor diye hatırlıyorum.yazdım ama ilk yazdığım gibi yine çözüm bulamıyorlar olay şu zaten oyuna giriyorum 20 dk oynuyorum atmaya başlıyor sürekli böyle devam ediyor
en azından bi çözümü yokmu yani veri sil yada dosyalardan birşeyi sil illaki vardır denemekten zarar gelmezCihazdan kaynaklı veya oyundan kaynaklı bir problem olabilir. Çünkü bu dediğiniz sorunu sadece siz değil farklı kişilerde yaşıyor diye hatırlıyorum.
Bu sorunun yapımcıdan kaynaklı olma ihtimali yüksek. Güncelleme geldiğinde çözülebilir.en azından bi çözümü yokmu yani veri sil yada dosyalardan birşeyi sil illaki vardır denemekten zarar gelmez
şuan yeni sürümü mevcut keşke güncelleme şansınız olsaBu sorunun yapımcıdan kaynaklı olma ihtimali yüksek. Güncelleme geldiğinde çözülebilir.
Üstte belirttiğim gibi bilinen hatalar çözümü kanalına bakıp onları yapabilirsiniz ama başka bir çare yok gibi.en azından bi çözümü yokmu yani veri sil yada dosyalardan birşeyi sil illaki vardır denemekten zarar gelmez
Bir iki sürüm toplanmasını bekliyoruz çünkü teknik güncelleme getiriyor sadece.şuan yeni sürümü mevcut keşke güncelleme şansınız olsa
Yapımcı kısa güncellemeler yayınladığı için birkaç sürümde bir güncelliyoruz.şuan yeni sürümü mevcut keşke güncelleme şansınız olsa