Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
B

ByToory

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
ByToory Donut Görevini Yapamayanlar İçin: Telefona basın telefonun sol üstünde WiFi simgesi göreceksiniz ona basın sonra oraya ANLIYORUM yazıp onaylayın karşınıza hile ekranı gelecek oradan eşyalar bölümüne basın aşağıya kaydırarak donuts_correct yazılı olan eşyayı bulup çantanıza ekleyip sonra Harold'a verin.
Evet bi uzun araştırma sonucu benimle aynı sorunu yaşayan birini gördüm ve cevap yazmışsınız yaptım çok iyi bi oyun +18 olmasındansa hikayesi ve akışı mükemmel

W

Walrider06

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
La abiiiii biz şu dimitriyi nasıl dövecez ya :D

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8₺
Giriş ekranı hata veriyor herşey doğru
Oyunlara giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8₺
20.11 gelmiş türkçe yama nezaman gelir
Teknoloji güncellemesinden önce geleceğini düşünmüyorum ama ne zaman çevirileceğini yönetim bilir yani kesin bir bilgi yok.

D

Durmuş

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunlara giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Denedim olmadı

M

Mr. Psychopath

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
peki ben indirdikten sonra siz güncelleme yaparsanız bilgisayarımda oyun otomayik güncellenir mi?

Üst Alt