CumaLee
Kayıtlı Üye
Silebilirsiniz.Peki oyunların yeni sürümlerini tekrar indirdikten sonra eski sürüm dosyalarını silebilir miyiz?
Silebilirsiniz.Peki oyunların yeni sürümlerini tekrar indirdikten sonra eski sürüm dosyalarını silebilir miyiz?
'' KÖTÜÇOCUK '' yazmanız gerekiyor.Beyler Jenny nin laptopu şifreyi yazdığım halde kabul etmiyor. Badmonster yazmama rağmen oyun kabul etmiyor.(android)
Net bir tarih veremiyoruz ama oyunlar güncellenmeye devam edecektir.yeni güncelleme geldi 0.20.11 pre-tech türkçesi ne zamana gelir bilginiz var mı
Discord sunucumuzda bulunan #hatalar odasına bildirebilirsin.Merhaba. Okulda ilk gün biterken Erik ile konuştuktan sonra ''Dianenin evinin önü açıldı'' uyarısından sonra bir sorun oluştu hatası alıyorum ve yoksay dediğimde ana menüye atıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Discord'a üye olmadan bu sorunun çözümünü biliyorsanız paylaşamaz mısınız?Discord sunucumuzda bulunan #hatalar odasına bildirebilirsin.
Maalesef belli değil.yeni haritası ve güncellemesi nezaman gelir acaba CumaLee
• Linke tıklayın.Merhaba oyunu android için indirmek istiyorum fakat indirme linklerine tıkladıüımda farklı farklı sitelere atıyor ve çıktığımda tekrar bu sekmeye geçiyor acaba nasıl indirebilirim
o kısım hatalı darkcookie nin düzetlmesi gerekiyorr umarım son güncellemede o hata giderilmiştir.Şu
Harold a doğru donutu veriyorum ama kabul etmiyor bunun bir sebebi var mıdır?
Tesekkur ederim bende oyle yaptimo kısım hatalı darkcookie nin düzetlmesi gerekiyorr umarım son güncellemede o hata giderilmiştir.
Orayı geçmek için telefonu aç wifiye tıkla ve anladım yaz eğer anladım olmazsa anlıyorum yaz oradan donutu al
Hacı android kusura bakma biraz geç döndüm amaPC mi Android mi?
Oyun ağır olduğu için böyle şeyler normal yapımcı belki bir çözüm bulabilir ve geç cevap vermen de sorun değilHacı android kusura bakma biraz geç döndüm ama