Son Konular
aynn daha burda beta surecine fln gireck turkcesi 2 haftaya cikar bende ing oynicamÇeviri meviri beklemeden dalıcam oyuna beyler. 1 aydır siteye girip güncelleme yüzdesini takip ediyorum. Bu gece 1-2 gibi yayınlıcaklar sanırım
ben bitirdim bileÇeviri meviri beklemeden dalıcam oyuna beyler. 1 aydır siteye girip güncelleme yüzdesini takip ediyorum. Bu gece 1-2 gibi yayınlıcaklar sanırım
Nasıldı güncelleme beklemeye değermiydiben bitirdim bileyoutube'da linki var dark cookie'yi beklemene gerek yok.
2,3 haftayaArkadaşlar Summertime saga 0.20.8 geldi ve Türkçe ne zaman gelir?
Kesin bir tarih yok.Arkadaşlar Summertime saga 0.20.8 geldi ve Türkçe ne zaman gelir?
heykel için yazlık evde kalman gerek bayadırTüm görevleri bitirdim ancak consuela bana heykel parçası vermedi ya da çıplak temizlik yapmıyor. Bir süre bekleyin diyor 1 ay ilerlettim hiç bir gelişme yok sadece ağız ile muamele yapıyor.
Tam ekran olmuyor, yapımcı o şekilde yapmayı tercih etmiş.Android versiyonunda tam ekran olmuyor mu? Sadece ekranın ortasında kare olarak kalıyor.
Belli değil, epey büyük bir güncelleme yapılmış.Better 0.20.8 vizyonda nezamna çeviri gelir