Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
E

Emir_tmz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
En az haftaya çıkar bence

A

Amiptotales

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Çeviri meviri beklemeden dalıcam oyuna beyler. 1 aydır siteye girip güncelleme yüzdesini takip ediyorum. Bu gece 1-2 gibi yayınlıcaklar sanırım

hasansaga012

hasansaga012

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yav aga alt yazı oluncada bi baska ya ben 3 gun sabrederim gelmesse ceviri kendim yapar atarım bura :) stt caktırma tabi yapabilirsem :)
.

hasansaga012

hasansaga012

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
aga spoiler yemek istemiorum ama bence nice olmustur kavga varmıs gene :)

S

ShadowSirius

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar Summertime saga 0.20.8 geldi ve Türkçe ne zaman gelir?

G

GAARAZEUS

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Tüm görevleri bitirdim ancak consuela bana heykel parçası vermedi ya da çıplak temizlik yapmıyor. Bir süre bekleyin diyor 1 ay ilerlettim hiç bir gelişme yok sadece ağız ile muamele yapıyor.
heykel için yazlık evde kalman gerek bayadır :)

Madrox

Madrox

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben spoiler içine alayım yeni güncellemenin içeriğini isteyen bakar :)

Yeni 2 mekan. Birisi Kim Jong-Un'un dairesi diğeri Mafyanın deposu. Depo biraz büyük, dairede bildiğiniz gibi iki odalı.

Kim'in karısı Liu ile 2 kavanoz (seks) sahnesi, biri dairelerinde biri banka da olmak üzere. Asıl beklenen Nadya ile de 2 kavanoz (seks) sahnesi biri oral diğeri seks olmak üzere. İkisi de hamile kalabiliyor sanırım çünkü seks sonrası döllenme mini oyunu var.

Bu arada Dimitri ile yapacağınız kavga sizi kanser edebilir, 50-60 deneme gömmüşümdür. Klavyedeki el hızı ne kadar hızlı olursa olsun bayağı bir denemeden sonra sinirlenince hiç yapamıyorsunuz, sakin kalmak lazım.

Kısacası bu güncelleme beni doyurmadı, çizimleri kodlamaları katmazsak yanlış hatırlamıyorsam 6-7 aylık bir bekleme süresi çok fazla. Ama denilene göre bu güncelleme yapıldığı sırada bir sonraki güncellemeden de bir şeyler yapılmaya başlanmış örneğin harita genişlemesi, yeni evler.

Madrox

Madrox

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dayanamadım döktüm, bu ağır spoiler:

Babamızın katili Raznikov Nadya aracılığıyla bankadan bir çantayı çalmamızı istiyor. Tony ile bankayı soyuyoruz, tabi sabah vakitleri yaşlı ve sızmış bir güvenlik, henüz karga bokunu yeni yediği için gelmemiş müşteriler eşliğinde. Çantayı Nadya'ya veriyoruz ve eve dönüyoruz.

Manzara pek iç açıcı değil, çünkü Raz'ın ekipleri kapıdaki polisi kolundan vurup Debby ve Jenny'i kaçırmış.

Zaten Nadya'da babasından işleri devralmak istediği için bizden taraf oluyor. Polis memuru Harald çekik gözlü manitasını vurulmuş halde görünce hırslanıyor, Tony zaten manevi babamız olduğu için hep bizimle. Bir sürpriz kilisenin pederi de bizimle.

Basıyoruz fabrikayı bokların içinden geçerek, bazukayla adamların olduğu yere giriyoruz tabi Anon bazukayı ters tutuyor ateşlemesiyle uçuyor ve düşüyor. Mafyanın adamları üzerimize koşarken rahip çatıdan sniperla alıyor bu sırada Harald ve Tony'de saldırıyor mafyaya. Kısa keselim Dmitri'yi alt ettikten sonra Raz'ın odasına çıkıyoruz. Bizim MC küfürler ediyor felan Raz'da silah çekiyor ancak Nadya'nın da babasına silah çekmesi sonucu ortalık karışıyor ve Raz kızına vuruyor tokadı silahını düşürüyor bu sırada MC'de tekmeyi koyuyor Raz'a onunda silahı yerde. Kolay bi mini oyun ile yerdeki silahı Raz'dan kurtarıyoruz ancak MC vuramıyor. Nadya gözünü kırpmadan sıkıyor babasına.

Neyse uzattık, Frank'in intikamı alındı. Frank mafyadan çarptığı paraları ağaç evin altındaki salın içine saklamış, bak bak. Gerçi parayı Liu'ya teslim ediyoruz para yalan oluyor.

D

Dniz

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Android versiyonunda tam ekran olmuyor mu? Sadece ekranın ortasında kare olarak kalıyor.

K

kanonj

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Beyler ben indirdim oynadım çok kısa sürüyor. Yeni evler haritalar nerde göremedim.

Üst Alt