Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Biri diyoki 20.8 gelmiş ama çok kısa hemen bitti harita gelmemiş 20.9 da gelcek. Diğeri diyoki çok büyük güncelleme gelmiş 110 günden önce çevrilmez tam oalrak olay ne şimdi ayıktırabilcek var mı
45k satır çeviri güncellemesi geldi ama çok fazla sahne gelmedi.

T

thesebara

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Biri diyoki 20.8 gelmiş ama çok kısa hemen bitti harita gelmemiş 20.9 da gelcek. Diğeri diyoki çok büyük güncelleme gelmiş 110 günden önce çevrilmez tam oalrak olay ne şimdi ayıktırabilcek var mı
20.8 baya kısa 20.9 büyük güncelleme olacaktır oda uzun süre sonra gelir

A

Anonim07

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu tv de jane nin aboneliğinin adı ve şifresi ney

Rey aze

Rey aze

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ne konuda? güncellemeyse geldi, summertime saga dan indrre bilirsin, eger ingilizce bilmiyorum dersen türkçesini bekle derim oda 2 3 haftaya gelir ve harita konusuda teknik bir güncelleme yapacak darkcookie ama kesin bir tarih yok irelleme çubuğunu takip etmeni öneririm eger harita için bekliyorduysan.

G

GAARAZEUS

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
summertime saganın kendi sitesinde 0,21 olarak gözüken şey 20.9 dan sonrası olan mı yoksa tech update dedikleri mi?

Rey aze

Rey aze

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
summertime saganın kendi sitesinde 0,21 olarak gözüken şey 20.9 dan sonrası olan mı yoksa tech update dedikleri mi?
muhdemelen
rhounda güncellemesi kurebiye ksmında ikinci srada yani 0.21.0 başkan ve haritayla ilgili güncelleme olacak ve gelicek bu güncelleme dikat edersen çok büyük bir güncelleme deyil yani 2 ay veya 3 aya gelecek :)

Uchiha Madara0

Uchiha Madara0

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ya bir şey sorcam ben bu oyunu başka bir siteden indirmiştim 1gb falandı burada 500mb lerde tam oyun değilmi bir sıkıntısı fln yoktur demi bu arada bu siteyi çok seviyorum yanlış anlaşılmasın

Rey aze

Rey aze

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu arada rhounda 0.21.5 de gelecek benim tahminimce.
Ya bir şey sorcam ben bu oyunu başka bir siteden indirmiştim 1gb falandı burada 500mb lerde tam oyun değilmi bir sıkıntısı fln yoktur demi bu arada bu siteyi çok seviyorum yanlış anlaşılmasın
yok bu skıştrlmış hali böyle.

hasansaga012

hasansaga012

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
110 gun dien kardes kim acaba 1:) sananda gta 5 ful ceviri adjawjdıjwı

hasansaga012

hasansaga012

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun 20.8 cok kısa deildir save data indirenler ole soliolar akıllılar :) ve 110 gun kardesimiz cok atmıs en fazla 10 15 gun icinde tamamlanır tabi adult oyun ceviri 1 hafta icinde halleder oyun kısa deildir yeni teknoloji paketiyle artırılacaktır :)

Rey aze

Rey aze

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun 20.8 cok kısa deildir save data indirenler ole soliolar akıllılar :) ve 110 gun kardesimiz cok atmıs en fazla 10 15 gun icinde tamamlanır tabi adult oyun ceviri 1 hafta icinde halleder oyun kısa deildir yeni teknoloji paketiyle artırılacaktır :)
ops :)

Y

Yolubelsiz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yav arkadaşlar ben kayıt oldum lakin nasıl indirebilirim oyun indirme butonu veya linki yok anlamadım nasıl olucak yöneticiye sesleniyorum lütfen indirme ile ilgili bir video yapabilir misiniz rica etsem summertime saga oyınunu indiremiyorum

hasansaga012

hasansaga012

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yav arkadaşlar ben kayıt oldum lakin nasıl indirebilirim oyun indirme butonu veya linki yok anlamadım nasıl olucak yöneticiye sesleniyorum lütfen indirme ile ilgili bir video yapabilir misiniz rica etsem summertime saga oyınunu indiremiyorum
bro 0.20.8 icin bır link yok 0.20.7 icin sitedeki link bozulmustur discorddan yetkililere soyleyebilirsin :)

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun şu anda betada olduğu için göremiyorsunuz.

Üst Alt