Aynen knk bende de yok ulan yanlış şeyi mi indirdik yoksaBeyler ben indirdim oynadım çok kısa sürüyor. Yeni evler haritalar nerde göremedim.
merhabalar admin summertime saga oyunun 0.20.8 güncellemesinin türkçe yaması ne zaman çıkacak?Yeni harita 0.20.9 güncellemesi ile birlikte gelecek (tech update olarak geçiyor). Dün gelen güncelleme (0.20.8) sadece ana hikaye odaklıdır.
Net bir tarih veremiyoruz, yakın zamanda gelecektir.merhabalar admin summertime saga oyunun 0.20.8 güncellemesinin türkçe yaması ne zaman çıkacak?
2 3 gune cıksın ya cok beklettıler ztn oyunun cıkısını bekleye bekleye
Beyler ben indirdim oynadım çok kısa sürüyor. Yeni evler haritalar nerde göremedim
darkcookie yeni taniyorsiniz bilinki darkcookie parasna bakarBeyler ben indirdim oynadım çok kısa sürüyor. Yeni evler haritalar nerde göreme
Beyler ben indirdim oynadım çok kısa sürüyor. Yeni evler haritalar nerde göremedim.Belli değil, epey büyük bir güncelleme yapılmış.Beyler ben indirdim oynadım çok kısa sürüyor. Yeni evler haritalar nerde göremedim.
6 ay sonra hemen gelmez0.20.9 nezamman gelir peki
darkcookie kimdarkcookie yeni taniyorsiniz bilinki darkcookie parasna bakar
6 ay sonra hemen gelmez
oyunun yapımcısıdarkcookie kim
Bekliyoruz kral saolasınbeyler pimi cektim gellior haber 10 gun sonra turkce ceviri gelior discorda katılın takip edin
10 gün içinde*beyler pimi cektim gellior haber 10 gun sonra turkce ceviri gelior discorda katılın takip edin
Girecektir.beta seyıne gırecekmı