CumaLee
Kayıtlı Üye
Cihazınızdan kaynaklı bir durum o zaman bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.Bende çok daha uzun sürüyor
Cihazınızdan kaynaklı bir durum o zaman bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.Bende çok daha uzun sürüyor
Sorunun giderilmesi için ne yapmalıyımOyun ağır bir oyun cihazdan cihaza giriş süresi değişiklik gösteriyor ortalama 3-4 dakika sürüyor.
Alan açmayı deneyebilirsiniz ama çok bir şey değişeceğini sanmıyorum.Sorunun giderilmesi için ne yapmalıyım
Sık sık kaydetmeye çalışın. Yaşadığınız sorun oyun ile ilgili, yapımcının düzeltmesi gerek.Salam bende 20 dakika dan bir atiyor neden ? alan yeri yeterince var android telefonum
Oyunun yaması üzerinde değişiklik yapamazsınız.arkadaşlar bu oyuna patch yüklenir mi ?
TewekkurSık sık kaydetmeye çalışın. Yaşadığınız sorun oyun ile ilgili, yapımcının düzeltmesi gerek.
Pişman olmazsın mükemmel bir oyunNormalde 2d oyunlarla aram yok ama deneyeceğim bakalım
• Linke tıklayın.oyunun linkine ulaşamıyorum help
KÖTÜÇOCUKJhenny bin PC şifresini günlükte bulamıyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Tam olarak nerede sorun yaşıyorsunuz?Oyunu android platformda inidiremedim yardimci olur musunuz
1. Sayfadaki linklerden indirebilirsiniz.Arkadaşlar acaba nasil inderecgim