• Linke tıklayın.Beni erotik siteler genderiyor. oyunu nasıl indiricem?
PC modu inmiyor. gene de siz bilirsinizBen ve bir Moderatör arkadaşım denedik, sorunsuz bir şekilde iniyor linklerde sorun yok.
Bende android.3 site den birini gimeliyim.hangisine?• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Nasıl yani anlamadım ?Bende android.3 site den birini gimeliyim.hangisine?
İndir>android>cloud _mage_gdrive.Nasıl yani anlamadım ?
Cloud mega. gdriveNasıl yani anlamadım ?
Cloud'dan indiriniz.Cloud mega. gdrive
Hangisine giriyim?
İnstegramınız varmı? Böyle olmayacakNasıl yani anlamadım ?
Adultoyunçeviri yazarsanız çıkacaktır.İnstegramınız varmı? Böyle olmayacak
İsmim Orxan seyidov kabul edersinizAdultoyunçeviri yazarsanız çıkacaktır.
Olmuyor cloud a bastım yeni site geliyir sutede :dava etmek için tıkla :butonu geliyor ona basdım.yine yeni site geliyor sitede :5 snaiye bekledikdensonra :linke gir butonu geliyir .onada basdıkdan sonra bambaşka bazen erotik bazen diger siteler açılıyor .ben şimdi ne yalıyım?Adultoyunçeviri yazarsanız çıkacaktır.
• Linke tıklayın.Olmuyor cloud a bastım yeni site geliyir sutede :dava etmek için tıkla :butonu geliyor ona basdım.yine yeni site geliyor sitede :5 snaiye bekledikdensonra :linke gir butonu geliyir .onada basdıkdan sonra bambaşka bazen erotik bazen diger siteler açılıyor .ben şimdi ne yalıyım?
Oyun ağır bir oyun cihazdan cihaza giriş süresi değişiklik gösteriyor ortalama 3-4 dakika sürüyor.Oyuna çok ama çok geç giriyor sorun çözülmezse sileceğim
Bende çok daha uzun sürüyorOyun ağır bir oyun cihazdan cihaza giriş süresi değişiklik gösteriyor ortalama 3-4 dakika sürüyor.