Oyuna giriş yaparken İnternet bağlantınız olması gerekiyor.aga offline oynama şansımız var mı çünkü her girdiğimde giriş yapmamı istiyor oyun. İnternet de olmadığı için oynayamıyorum
Oyuna giriş yaparken İnternet bağlantınız olması gerekiyor.aga offline oynama şansımız var mı çünkü her girdiğimde giriş yapmamı istiyor oyun. İnternet de olmadığı için oynayamıyorum
ah beOyuna giriş yaparken İnternet bağlantınız olması gerekiyor.
Kitapları herkesten aldıktan sonra en son Dexter'dan isteyin sonra gidip dolabından alın.Allah rızası için yardım ya Dexter kitabını bulamıyorum ve Jennynin amigo kıyafetini bulamıyorum yardım seriii
Sex noteBu tarz önerebileceğiniz başka oyun var mı ?
yemek görevi fransız hocayla olanı kastediyorsundur doğru anladıysam kütüphaneye gitmeniz gerekŞu yemek ödevinde kaldım seri yardımm?
akşam denediniz mi?Debbie odaya takip et diyor gidiyorum bişey olmuyor ne yapmam lazım ?
Maalesef loginlerimiz olmazsa oyunlar çalınabiliyor.offline giriş yapma şansımız olsaydı keşke
• Linke tıklayın.Ay.link 5 saniye açılmıyor summertime saga türkçe indir çok istiyorum yardım oluyor? Abi
Mega mı, Cloud mu, GDRive mı? Ay.Link biktim.• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Hepsinde kullanabilirsiniz.Mega mı, Cloud mu, GDRive mı? Ay.Link biktim.
• Linke tıklayın.bu aylink ne nefret bişey 2 haftadır geçemiyorum sanki fb bilgileri saklı değişin şu linki