30 - 35 saat sürüyor.Beyler oyun kaç saat ve oyun 3 bölüm diyolar dogrumu
haklısn ama hepsini deneme me rağmen olmadı nedense. belkide benim idnirdiğimde bug varHer seferinde değişiyor o gidip karakolda ki karakterlere sormanız gerekiyor.
Karaktere her yanlış donut getirdiğinizde istediği donut türü değişiyor sorarak yapmanız lazım diğer türlü olmaz.haklısn ama hepsini deneme me rağmen olmadı nedense. belkide benim idnirdiğimde bug var
Linklerde bir sıkıntı yok.admin linkleri yemilermisin cloud ve drive linki bozuk
Linklerde bir sıkıntı yok
sevgili admin bend ebiliyorumda. indire tıklayınca da sayfa görüntülenemiyorİndire tıklayın.
Cloud ve MEGA alternatiflerini denediniz mi? Onlarda da hata mı veriyor?sevgili admin bend ebiliyorumda. indire tıklayınca da sayfa görüntülenemiyor
mega sağlam cloud da arzalı .Cloud ve MEGA alternatiflerini denediniz mi? Onlarda da hata mı veriyor?
Net bir tarih yok şu anda.Yeni güncelleme ne zaman gelicek
ayrıca mega yüzde90 a gelinbce tarayıcı kapanıyor işlem iptal oluyor. antivirüs vsh herşey kapalı olmasına rağmenmega sağlam cloud da arzalı .
MEGA uygulaması üzerinden indirin.ayrıca mega yüzde90 a gelinbce tarayıcı kapanıyor işlem iptal oluyor. antivirüs vsh herşey kapalı olmasına rağmen
• Linke tıklayın.Yamayi android nasil indiricem aacma sapan sayfalara atiyor
linkleri yenleyemiyormuyuz megadan da inmiyor?MEGA uygulaması üzerinden indirin.
Ben ve bir Moderatör arkadaşım denedik, sorunsuz bir şekilde iniyor linklerde sorun yok.linkleri yenleyemiyormuyuz megadan da inmiyor?