CumaLee
Kayıtlı Üye
Oyunun açılması uzun sürüyor giriş ekranında beklemeniz gerekiyor ortalama 5 dakika civarı.acaba neden indirip açtığımda ilk açılan küçük pencere de yükleniyor kısmında kalıyor. bu kadar güzel bir oyunu oynayamıyorum.
Oyunun açılması uzun sürüyor giriş ekranında beklemeniz gerekiyor ortalama 5 dakika civarı.acaba neden indirip açtığımda ilk açılan küçük pencere de yükleniyor kısmında kalıyor. bu kadar güzel bir oyunu oynayamıyorum.
Monitörün sağ alt ya da sol alt kısmında sarımtrak bir kağıt olacak onun üzerinde 'adult oyun çeviri' adlı sitemizin linki yazıyor olmalı şifre o linkin tamamı yani. Eksiksiz yazarsanız bilgisayar açılacaktır. Yanlış hatırlamıyorsam evdeki oda arkadaşınızın şifresi de odasında bir yerde yazıyor olmalı. Sanırsam günlüğünde yazıyor olmalı.
Kötüçocuk yazJenny nin pc şifresi ne kafayı yicem ya badmonster değil günlüğünde de yazmıyor ne abi
Bir sonraki güncellemede düzeltilir büyük ihtimalle bu tarz şeyleri Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bildirirseniz çok daha erkenden düzeltilir.Öncelikle teşekkürler. Başkan Rump 'ın evini gözetlerken kızı yakalıyor. Ağaç eve gelirken ki ara sahne ve sonraki konuşmalar ingilizce. Düzeltilecek mi? Yoksa benim oyunda mı sıkıntı var? Oyun sürümü; 0.20.7
sağa tıklayıp klasör oluştur diyorsun oluşan klasörde oyuna tıklayıp bir süre bekleyip oyun açıldıktan sonra kullanıcı adı ve buraya kaydolurkenki şifreni kullanıp oyuna başlıyorsunBen megaya indirdim şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Ben indiremiyorum arkadaşlar bi yardımcı olur musunuzÇok iyi bir oyun. Bence herkesin denemesi gerekiyor.
Tam olarak neyi yapamıyorsunuz hatanın ne olduğunu söylerseniz yardımcı olurum.Ben indiremiyorum arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz
Midnight paradiseAçık dünyada gezebileceğim oyun önerebilir misiniz? Mesela; Summertime Saga gibi
Bunları da oynadımMidnight paradise
Lust power
Sex note
• Linke tıklayın.verilen linklerdeki reklamı sayfalarını geçmeyi başarıpta hanginiz oyunu yukledie süper süper yazmışınız hepiniz
Her seferinde değişiyor o gidip karakolda ki karakterlere sormanız gerekiyor.beyler bütün görevleri yaptım bi tek donut caldı vanilyalı glzed mi ne diyor gidiyor alıyorum sevmedği çıkıyor nasıl yapılıyor ?
Hamile olunca çocuk doğana kadar o karakter ile ilişkiye giremiyorsun, doğunca da çocuklar kreşe veriliyor sende sonsuz çocuk yapmaya devam edebilirsin.Beyler sorun olucka gören herkez cevap verirse sevinirim şu hamile olayı sizce ne olmalı jenny i hamile bıraktım ama mavi kafalı yani eve yi hamile bırakmadım siz ne yaptınız bide hamile olunca oyunda ne degisiklik oluyo hamile olmayinc ane oluyo