Massive
Kayıtlı Üye
Beden eğitimi dersi şu anda geçilemiyor. Devamı ilerleyen güncellemelerde gelecek.DOSTUM OYUN BİTTİMİ SADECE BEDEN EĞİTİMİ KALDI VE HERKESE SORUYORUM HİÇ KONUSAN YOK BUGAMI GİRDİ ? YADA BİTTİMİ
Beden eğitimi dersi şu anda geçilemiyor. Devamı ilerleyen güncellemelerde gelecek.DOSTUM OYUN BİTTİMİ SADECE BEDEN EĞİTİMİ KALDI VE HERKESE SORUYORUM HİÇ KONUSAN YOK BUGAMI GİRDİ ? YADA BİTTİMİ
KÖTÜÇOCUKJenny nin pc şifresi ne kafayı yicem ya badmonster değil günlüğünde de yazmıyor ne abi
Sanırım bu güncellemede o yoktu daha eklenmedi.Koç Bridgette'nin dersini nasıl geçicem yardım edin
• Linke tıklayın.Android için indiremiyorum summertime sagayı sorun ne ay.linkte takili kaliyor
• Linke tıklayın.linkleri biz giremeyelim diye mi yaptınız acaba? biri bi el atsa keşke..
Aldığınız hatayı ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olabiliriz.Arkadaşm oyun ya inmiyor ya da inince açıyoruz şifreyi girdikten sonra hata veriyor bi bakın şu hataya
O şekilde oluyor doğru yaptığınızdan emin olunuz.Maalesef her dediğinizi yaptım, ay.link ten öteye gidemiyorum ne kadar linke gide basarsam basayım olmuyor.
Net bir tarih yok.Yeni sürümün ne zaman çıkacağı ile ilgili bilgi var mı ?
oyundan kaynaklı geç girebiliyorOyuna giriş yaptım ama 10 dakikadır Adult Oyun ekrenı gitmedi?
Hata şöyle bişey mesela giriş yapıyorum başlangıçta biraz bekledikten sonra gri ekran oluyor açılacağına tekrar giriş yapma yerine dönüyorAldığınız hatayı ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olabiliriz.