boko
Destekçi Plus
Yani saniyelik bir olay oluyor ss alamamHata şöyle bişey mesela giriş yapıyorum başlangıçta biraz bekledikten sonra gri ekran oluyor açılacağına tekrar giriş yapma yerine dönüyor
Yani saniyelik bir olay oluyor ss alamamHata şöyle bişey mesela giriş yapıyorum başlangıçta biraz bekledikten sonra gri ekran oluyor açılacağına tekrar giriş yapma yerine dönüyor
Kontrol edilecek.Yani saniyelik bir olay oluyor ss alamam
peki bu donalt dükkanını nasıl açıcamKÖTÜÇOCUK
Giriş yapınca Adult Oyun ekranı varya 10 dk bekledim oyun açılmıyor ama diğer oyunlar 30 sn de açılıyorHata şöyle bişey mesela giriş yapıyorum başlangıçta biraz bekledikten sonra gri ekran oluyor açılacağına tekrar giriş yapma yerine dönüyor
bad mosnterBizim bilgisayarımızın şifresi: ADULTOYUNCEVİRİ
Jenny'nin bilgisayarının şifresi: KÖTÜÇOCUK
Oyunda 1000'den fazla script ve 13,000'den fazla görsel var, uzun sürmesi gayet normal.Giriş yapınca Adult Oyun ekranı varya 10 dk bekledim oyun açılmıyor ama diğer oyunlar 30 sn de açılıyor
Beklicem haber eder misiniz kontrol edilinceKontrol edilecek.
polis babanınkini mi o daha çok polis babanın isteğinde açılıyor diye hatırlıyorumpeki bu donalt dükkanını nasıl açıcam
Kontrol ettim, linklerde sorun görünmüyor.hiçbir link calısmıyor malesef
Bildiğim kadarıyla hikayede ilerlemediğin sürece paranı almaya devam edecekler.Rus mafyasından nasıl kurtulurum süre parayı iç ediyorlar bankaya atmaktan sıkıldım borcu nasıl tahsil ederiz?
Hocam açılması yaklaşık bir 5 dakika sürüyor beklerseniz çılacaktır aman diyim aile veya arkadaş ortamında ekranı açık bırakıp açılmasını beklemeyin intro bölümünde müstehcen içerikler mevcutEkli dosyayı görüntüle 5329
Summertime saga bu ekranda takılı kalıyor oyunu açmıyor
Kadın başrol oyunlar:Ana karakterin kadın olduğu türkçe oyun var mı
Teşekürler hocamKadın başrol oyunlar:
Volleyball heaven (Türkçe yapay zeka)
Angelica's temptation (Türkçe yapay zeka)
Pandora's Box (Türkçe yapay zeka)
Betrayed (Tamamen Türkçe)
Bright past (Türkçe yapay zeka)
High life (Türkçe yapay zeka)
A Wife And Mother (Türkçe yapay zeka)
Good Girl Gone Bad (Türkçe yapay zeka)
Rica ederim.Teşekürler hocam