CumaLee
Kayıtlı Üye
Yapımcı çok yavaş normalde yıl sonuna kadar deniyordu ama belli bir tarih yok artık.Peki milf city nezaman guncellenevek bi bilginiz var mi
Yapımcı çok yavaş normalde yıl sonuna kadar deniyordu ama belli bir tarih yok artık.Peki milf city nezaman guncellenevek bi bilginiz var mi
Monitörün sağ alt ya da sol alt kısmında sarımtrak bir kağıt olacak onun üzerinde 'adult oyun çeviri' adlı sitemizin linki yazıyor olmalı şifre o linkin tamamı yani. Eksiksiz yazarsanız bilgisayar açılacaktır. Yanlış hatırlamıyorsam evdeki oda arkadaşınızın şifresi de odasında bir yerde yazıyor olmalı. Sanırsam günlüğünde yazıyor olmalı.BİLGİSAYARDAKİ ŞİFRE BİR TÜRLÜ BULAMIYORUM
1-Her güncellemede tekrardan indirmeniz gerekiyor. Verileriniz gitmezHocam güncelleme ile ilgili bira kaç sorum olacaktı sorularım ektedir:
1-) güncellemeyi nasıl yapmam gerekiyor? Yani telefonumda 0.20.1 sürümü mevcut bunu kaldırıp öyle mi kurmalıyım yaparsam verilerim gider mi?
2-) telefonumdaki mevcut sürümde neredeyse tüm görevleri bitirdim ama bazı karakterlerin görevleri yoktu eğer ki ilerlemem kaybolmaz ise diğer karakterlerin görevleri eklenecek mi ?
+(Spoiler) okuldaki kızlar tuvaletinde gerçekleşen etkileşimlerin devamı geldi mi ? Erkekler soyunma odasında duştaki katakterlerin etkileşimleri eklendi mi?
Birisi cevap verirse çok sevinirim fakat lütfen doğru bilgi vermenizi istiyorum
Güncellemek için apk dosyasını indirip mevcut sürümü kaldırmadan mı yüklemeliyim kaldırıp mı yüklemeliyim?1-Her güncellemede tekrardan indirmeniz gerekiyor. Verileriniz gitmez
2-Yeni görevler eklenir.
3-Bu konuda bir bilgim yok maalesef.
Farketmiyor ama kaldırırsanız daha iyi olur.Güncellemek için apk dosyasını indirip mevcut sürümü kaldırmadan mı yüklemeliyim kaldırıp mı yüklemeliyim?
Çok teşekkürler hocam ellerinize sağlık bu aradaFarketmiyor ama kaldırırsanız daha iyi olur.
Rica ederim.Çok teşekkürler hocam ellerinize sağlık bu arada
Cihazınıza bağlı olarak 5 - 6 dakika kadar sürebilir. Açılana kadar bekleyin.Ekli dosyayı görüntüle 5329
Summertime saga bu ekranda takılı kalıyor oyunu açmıyor
KÖTÜÇOCUK ŞİFREBİLGİSAYARDAKİ ŞİFRE BİR TÜRLÜ BULAMIYORUM
Ekli dosyayı görüntüle 5329
Summertime saga bu ekranda takılı kalıyor
tuuku çatıda olması lazım eğer partideki haliyle diyorsan evin sağ tarafında olması lazım duvarın dibinde debie ise biraz süreden takıldı rota biraz uzun gibi geldi atıyorum 2 gün sonra diyor ben 3.günün akşaşmında buluyorumEve parti görevinde takılı kaldı tuukuyu bul diye aynı şekilde deebie de takılı kaldı nasıl ilerlicem bunlarda?
İndiremiyorumÇok iyi bir oyun. Bence herkesin denemesi gerekiyor.
KÖTÜÇOCUKevdeki kızın pc şifresi nedir