Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
InkieTheBoss

InkieTheBoss

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
BİLGİSAYARDAKİ ŞİFRE BİR TÜRLÜ BULAMIYORUM
Monitörün sağ alt ya da sol alt kısmında sarımtrak bir kağıt olacak onun üzerinde 'adult oyun çeviri' adlı sitemizin linki yazıyor olmalı şifre o linkin tamamı yani. Eksiksiz yazarsanız bilgisayar açılacaktır. Yanlış hatırlamıyorsam evdeki oda arkadaşınızın şifresi de odasında bir yerde yazıyor olmalı. Sanırsam günlüğünde yazıyor olmalı.

InkieTheBoss

InkieTheBoss

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hocam güncelleme ile ilgili bira kaç sorum olacaktı sorularım ektedir:

1-) güncellemeyi nasıl yapmam gerekiyor? Yani telefonumda 0.20.1 sürümü mevcut bunu kaldırıp öyle mi kurmalıyım yaparsam verilerim gider mi?

2-) telefonumdaki mevcut sürümde neredeyse tüm görevleri bitirdim ama bazı karakterlerin görevleri yoktu eğer ki ilerlemem kaybolmaz ise diğer karakterlerin görevleri eklenecek mi ?

+(Spoiler) okuldaki kızlar tuvaletinde gerçekleşen etkileşimlerin devamı geldi mi ? Erkekler soyunma odasında duştaki katakterlerin etkileşimleri eklendi mi?

Birisi cevap verirse çok sevinirim fakat lütfen doğru bilgi vermenizi istiyorum :)

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hocam güncelleme ile ilgili bira kaç sorum olacaktı sorularım ektedir:

1-) güncellemeyi nasıl yapmam gerekiyor? Yani telefonumda 0.20.1 sürümü mevcut bunu kaldırıp öyle mi kurmalıyım yaparsam verilerim gider mi?

2-) telefonumdaki mevcut sürümde neredeyse tüm görevleri bitirdim ama bazı karakterlerin görevleri yoktu eğer ki ilerlemem kaybolmaz ise diğer karakterlerin görevleri eklenecek mi ?

+(Spoiler) okuldaki kızlar tuvaletinde gerçekleşen etkileşimlerin devamı geldi mi ? Erkekler soyunma odasında duştaki katakterlerin etkileşimleri eklendi mi?

Birisi cevap verirse çok sevinirim fakat lütfen doğru bilgi vermenizi istiyorum :)
1-Her güncellemede tekrardan indirmeniz gerekiyor. Verileriniz gitmez
2-Yeni görevler eklenir.
3-Bu konuda bir bilgim yok maalesef.

InkieTheBoss

InkieTheBoss

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
1-Her güncellemede tekrardan indirmeniz gerekiyor. Verileriniz gitmez
2-Yeni görevler eklenir.
3-Bu konuda bir bilgim yok maalesef.
Güncellemek için apk dosyasını indirip mevcut sürümü kaldırmadan mı yüklemeliyim kaldırıp mı yüklemeliyim?

A

aliefe554

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Eve parti görevinde takılı kaldı tuukuyu bul diye aynı şekilde deebie de takılı kaldı nasıl ilerlicem bunlarda?

G

GAARAZEUS

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 5329
Summertime saga bu ekranda takılı kalıyor

Eve parti görevinde takılı kaldı tuukuyu bul diye aynı şekilde deebie de takılı kaldı nasıl ilerlicem bunlarda?
tuuku çatıda olması lazım eğer partideki haliyle diyorsan evin sağ tarafında olması lazım duvarın dibinde debie ise biraz süreden takıldı rota biraz uzun gibi geldi atıyorum 2 gün sonra diyor ben 3.günün akşaşmında buluyorum

F

fearbloom

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Jenny nin pc şifresi ne kafayı yicem ya badmonster değil günlüğünde de yazmıyor ne abi

mertaltay35

mertaltay35

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Koç Bridgette'nin dersini nasıl geçicem yardım edin

mertaltay35

mertaltay35

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Senin telefonda sıkıntı olabilir kanka bende sorunsuz çalışıyor