A
Asuraking
Kayıtlı Üye
Peki ben cok once oynamistim ve sildim simdi bastan mi baslicamsilmeden önce o sürümdeki son yerin save(kayıt) altına aldığında 20.7de ordan devam edebilirsin ama hikayenin 2.kısmında hata alırsan çok şaşırma
Peki ben cok once oynamistim ve sildim simdi bastan mi baslicamsilmeden önce o sürümdeki son yerin save(kayıt) altına aldığında 20.7de ordan devam edebilirsin ama hikayenin 2.kısmında hata alırsan çok şaşırma
discordtan dosya kayıtları paylaşılıyor oraya bakmanı tavsiye ederim eğer 2.kısımdan direk devam etmek isitoyrum diyorsanPeki ben cok once oynamistim ve sildim simdi bastan mi baslicam
büyük küçük farkediyor mu ben oraları geçeli baya oldu da unuttumOyunda Elenanın bilgisayar şifresine gelince küçük yazmıyor hep büyük yazıyor sorun nedir
iki türlüde olmuyor harfler bende küçülmüyor meselabüyük küçük farkediyor mu ben oraları geçeli baya oldu da unuttum
Android'de atma sorunu var, sık sık kaydetmeye çalışın.Beni bir zaman sonra oyundan atıyor niye?
Windows Cloud dışındaki linklerde sorun görünmüyor.Linklerin güncellenmesi lazım Windows için
Nasıl yükledinizelinize sağlık düzgün bir şekilde oynuya bilcez şükür .d
bizim pc odamızdaki pcye bak sağ alt köşede yazıyor bizimkinin şifresiBi türlü kendi bilgisiyar şifrenmizle jenyyinin şifresini bulamadım ya söyler misiniz?
MEGA dan yükledim ben en son kırık deniliyordu düzelmişlerdirNasıl yüklediniz
jennyde açabilmek için günlüğünde 8-9 sayfa mı ne şartı vardıbizim pc odamızdaki pcye bak sağ alt köşede yazıyor bizimkinin şifresi
jenny ise KÖTÜC(Ç)OCUK
Benden kaynaklımı bilmiyorum ama hocam giriş yapsamda indirmeye denesemde normal denesemde 404 yazıyor Cloud'da. Mega var çalışan galiba sadece, başka arkadaşlarda bir kontrol ederse sevinirim.Windows Cloud dışındaki linklerde sorun görünmüyor.
Cloud dışındaki linklerde sorun yok demişim zatenBenden kaynaklımı bilmiyorum ama hocam giriş yapsamda indirmeye denesemde normalde denesemde 404 yazıyor Cloud'da. Mega var çalışan galiba sadece, başka arkadaşlarda bir kontrol ederse sevinirim.
PardonCloud dışındaki linklerde sorun yok demişim zaten
Kanka bizimkine bakamiyom işte klavye kapiyobizim pc odamızdaki pcye bak sağ alt köşede yazıyor bizimkinin şifresi
jenny ise KÖTÜC(Ç)OCUK
ADULTOYUNCEVİRİ şifre bu.Kanka bizimkine bakamiyom işte klavye kapiyo