P
Prosuperstar
Kayıtlı Üye
Başka yok mu knk mobil olarak ama a.o.a acedemy bulamadımMidnight paradise
A.o.a academy
Başka yok mu knk mobil olarak ama a.o.a acedemy bulamadımMidnight paradise
A.o.a academy
Başka yok mu knk mobil olarak ama a.o.a acedemy bulamadım
Knk bunlar harici var mı ben bitirifm ikisinideA.O.A. Academy Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman
GENEL BAKIŞ Yıl 2020, babanın ölümünün üstünde 1 ay geçmiş. Eski kasabanda sadece onunla birlikte olduğun için kalıyordun. Şimdi ise... nereye gideceğini veya ne yapacağını bilmiyorsun. Babanın kalp rahatsızlığı olduğu için sürekli onunla ilgileniyordun, bu yüzden okulu bırakıp kendi...adultoyunceviri.com
Bilgim yok.Knk bunlar harici var mı ben bitirifm ikisinide
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor. Türkçe oyunlar 3 gün; Türkçe Yapay Zekalar 1 hafta içinde açılacak.abi ben girmeye çalışırken erişim izniniz yok yazıyor sebebini bilen var mı? satın alma alanına yönlendiriyor. Yardımcı olur musunuz?
Rica ederim.CumaLee hocam teşekkür ederim cevap için bekleyeceğiz artık 3 gün. Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Oyunu silip tekrar yükleyiniz.0.20.7 ye girmeye çalışıyorum erişim hakkınız bulunmamaktadır yazıyor. Nasıl düzelticem?
Yaptım hala aynı şeyi gösteriyorOyunu silip tekrar yükleyiniz.
PC ise tekrar giriş yapmayı deneyin.Yaptım hala aynı şeyi gösteriyor
YaptımPC ise tekrar giriş yapmayı deneyin.
Şu anda giriş yapılabiliyor olması lazım. Tekrar girmeyi deneyin.Ben de giriş yapamıyorum aynı şekilde erişim hakkınız bulunmamaktatır diyor sürüm 0.20.7
Şu anda giriş yapılabiliyor olması lazım. Tekrar girmeyi deneyin.
İlgileniyoruz hallettikten sonra size bildiririm.