Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
F

FKZehiR

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben indirdim dier oyununsilip kurdum.fakat ücretli diyor beta olduğu içinmi ne zaman ücretsiz olucak

U

ufukkanik

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Beta sürümünü satın aldım dün hesabıma giriş yaptım sorunsuz oynuyorum mobilden giriş yapmıştım şu an da pc'den denedim ama erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor anlayamadım iki cihazdan oynayabilmek için iki tane mi almam lazım...

Escanor

Escanor

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hocam Windows linkleri kırık galiba açılmıyor indirme sayfası, kontrol eder misiniz ?

patatesdicky

patatesdicky

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Betadan çıktığında duyuru yapacak mısınız acaba?

T

TRra2

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben şimdi burda türkçe olanı indirmek için aşağıdaki linklerden mı yoksa beta olan kardandı satın alicam yoksa link tem indirim mı

bugrastar

bugrastar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Onu Bende Anlayamadım Zira Beta Sürümü Çıkacak Demişler Yorumda Ama Başlıkta Beta Sürüm Diyor?

G

Gta

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ne zaman erişime açılacak lütfen bir tarih verin

K

kanforfi

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
1 hafta önce de 10-15 gündü muhtemelen haftaya çıkar diyorsunuz yani