ReckyRey
Doğasever
Hayır kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Bende 20.1 sürümü var bunu yüklediğimde 0 dan mı başlıyacağım
Son Konular
Hayır kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Bende 20.1 sürümü var bunu yüklediğimde 0 dan mı başlıyacağım
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltilmesi için 10-15 gün betada kaldıktan sonra herkesin erişimine açılacaktır.Ben indirdim dier oyununsilip kurdum.fakat ücretli diyor beta olduğu içinmi ne zaman ücretsiz olucak
Link yönlendirme sitesinde sorun var.Hocam Windows linkleri kırık galiba açılmıyor indirme sayfası, kontrol eder misiniz ?
Teşekkürler. Peki ne zaman düzelir ? Veya direkt yönlendirme sitesi olmadan indirme linkini paylaşabilme olanağınız var mıdır ?Link yönlendirme sitesinde sorun var.
Rica ederim. Bir bilgi yok.Teşekkürler. Peki ne zaman düzelir ?
discordda katıldıysan duyuru yapılır ordanBetadan çıktığında duyuru yapacak mısınız acaba?
Link yönlendirme sitesindeki sorun giderilmiş.Teşekkürler. Peki ne zaman düzelir ? Veya direkt yönlendirme sitesi olmadan indirme linkini paylaşabilme olanağınız var mıdır ?
10-15 gün diyorlar bir haftayı geçti kısa zamanda görürüzOnu Bende Anlayamadım Zira Beta Sürümü Çıkacak Demişler Yorumda Ama Başlıkta Beta Sürüm Diyor?
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltilmesi için 10-15 gün betada kaldıktan sonra herkesin erişimine açılacaktır.ne zaman erışıme acılacak ?