Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
G

Gta

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
6 temmuzdan bu yana oyun hiç erişime açıldı mı? Eğer betadan hiç çıkmayacak ise söyleyin ki parası olan destekçi plusu alsın, parası olmayan para biriktirmeye başlasın, hiç bir zaman alamayacak olan da heves edip beklemesin ha eğer açılacaksa belli bir tarih verin bari lütfen.

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
6 temmuzdan bu yana oyun hiç erişime açıldı mı? Eğer betadan hiç çıkmayacak ise söyleyin ki parası olan destekçi plusu alsın, parası olmayan para biriktirmeye başlasın, hiç bir zaman alamayacak olan da heves edip beklemesin ha eğer açılacaksa belli bir tarih verin bari lütfen.
Oyunun 20.1 sürümünü tamamen ücretsiz bir şekilde herkesin erişimine sunduk. 8 Eylül tarihinde oyuna 56.760 satır uzunluğunda bir güncelleme geldi ve 2 gün içerisinde çevirisi tamamlanıp beta'ya sokuldu. Şu ana kadar hiçbir oyun beta'da 10 günden fazla durmadı, buna bakarak oyunun çıkışının yakın olduğunu söyleyebiliriz.

HypeR307x

HypeR307x

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 9

GENEL BAKIŞ

Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...

Paylaşılan Tarih: 10.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.5
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.17 GB
Oyun Boyutu APK: 624 MB

Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking

Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.

Bu oyunun Türkçesi Beta sürecindedir, siz de Betasına katılmak isterseniz;
MAĞAZA

Oyunun görevlerinde takılanlar ''Rehberler'' bu linki inceleyebilirler.

İNDİR

WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE

ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE

GÖRSELLER

Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15 Ekli dosyayı görüntüle 10
Ekli dosyayı görüntüle 2890 Ekli dosyayı görüntüle 2891 Ekli dosyayı görüntüle 2892
Betadan ne zaman çıkacak

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
İ

İlkerh

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun 20.1 sürümünü tamamen ücretsiz bir şekilde herkesin erişimine sunduk. 8 Eylül tarihinde oyuna 56.760 satır uzunluğunda bir güncelleme geldi ve 2 gün içerisinde çevirisi tamamlanıp beta'ya sokuldu. Şu ana kadar hiçbir oyun beta'da 10 günden fazla durmadı, buna bakarak oyunun çıkışının yakın olduğunu söyleyebiliriz.
Bugün 10. Gün de merak ettim

G

Gta

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sitenize yeni üye olduğum için burda işlerin nasıl işlediğini bilmiyordum teşekkürler

G

Gta

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu arada bilmediğimden soruyorum oyunun betadan çıkmasını beklemek yerine eski sürümünü oynama şansımız yok değil mi?

InkieTheBoss

InkieTheBoss

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İsmini hatırlamıyorum ama fransızca hocasında yemek kitabı ödevini yaparken kütğphaneye gelecek kitaplarda takıldım. 2 adet kitap bulabilrdim ama 3. yani şu sporcu lavuğun kitabını bulamadım. Dolabında yoktu. Bir de karavanda yaşayan sarışın kadının annesini kutarmak için ne yapmam gerekiyor. Bunlardan biri hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Rehperler kısmında hangisini okumam gerek çözemedim...

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
İsmini hatırlamıyorum ama fransızca hocasında yemek kitabı ödevini yaparken kütğphaneye gelecek kitaplarda takıldım. 2 adet kitap bulabilrdim ama 3. yani şu sporcu lavuğun kitabını bulamadım. Dolabında yoktu. Bir de karavanda yaşayan sarışın kadının annesini kutarmak için ne yapmam gerekiyor. Bunlardan biri hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Rehperler kısmında hangisini okumam gerek çözemedim...
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!

M

ManBlack52

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Harold neli donut seviyor

Üst Alt