M
Muroo
Kayıtlı Üye
Oyuna giremiyorum yardım edin lütfen yoksa silecem
Çok iyi bir oyun. Bence herkesin denemesi gerekiyor.
Çok iyi bir oyun. Bence herkesin denemesi gerekiyor.
Siteye kayitli oldugum halde giris yapamiyorumOyuna giremiyorum yardım edin lütfen yoksa silecem
Oyun şuan betada betadan çıkmadan oynayamazssınız. Oynamak için destekçi plus yada Summertime Saga-Echoes of Lust Türkçe Beta Erişim almanız gerekiyor almak istemiyorsanız betadan çıkmasını beklemeniz gerekiyor.Siteye kayitli oldugum halde giris yapamiyorum
Ne betasi nediyon ben oyunu yeni yukledim hesabimi actim hesap hatasi veriyorOyun şuan betada betadan çıkmadan oynayamazssınız. Oynamak için destekçi plus yada Summertime Saga-Echoes of Lust Türkçe Beta Erişim almanız gerekiyor almak istemiyorsanız betadan çıkmasını beklemeniz gerekiyor.
Erişimin olmadığı için hata veriyor.Ne betasi nediyon ben oyunu yeni yukledim hesabimi actim hesap hatasi veriyor
Gmail ile değil kullanıcı adınız ile giriyorsunuz yani oraya Muroo yazman gerekiyor.
Yardım edin nasil girecem
Kullanıcı adına gmail yazmayacaksın Muroo yazacaksın...Yardım edin nasil girecem
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltilmesi için 10-15 gün betada kaldıktan sonra herkesin erişimine açılacaktır.Betadan ne zaman çıkar?
ben satın aldım ama oyuna girdiğimde bu na hakkınız yok satın alın veya çıkın diyoÇok iyi bir oyun. Bence herkesin denemesi gerekiyor.
Sonteklifden siparişinizi onaylayıp sitemizden ödeme bildirimi yapmanız gerekiyor.ben satın aldım ama oyuna girdiğimde bu na hakkınız yok satın alın veya çıkın diyo
tahminen ne zaman çıkarBetadan çıkmasını beklemek istemiyorsanız dediğim gibi destekçi plus yada Summertime Saga-Echoes of Lust Türkçe Beta Erişim almalısınız.
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltilmesi için 10-15 gün betada kaldıktan sonra herkesin erişimine açılacaktır.tahminen ne zaman çıkar
ortalalama ne zaman onaylarlarSonteklifden siparişinizi onaylayıp sitemizden ödeme bildirimi yapmanız gerekiyor.
Gün içerisinde onaylanır.ortalalama ne zaman onaylarlar
Çok teşeşşküe edemAnlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltilmesi için 10-15 gün betada kaldıktan sonra herkesin erişimine açılacaktır.
Evet betadan çıktıktan sonra herkese açık durumda olacak.Beta kaldıktan sonra ücretsiz mi olacak?