Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
C

cumhuefe123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Evet betadan çıktıktan sonra herkese açık durumda olacak.
ya oyunu indirdikten sonra adult oyun ceviri adult kullanıcı adımı ve şifremi istiyor kullanıcı adımı yazıyorum şifre butonuna basıyorum kullanıcı yazdığım yer kayıp oluyor neden acaba ?

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
ya oyunu indirdikten sonra adult oyun ceviri adult kullanıcı adımı ve şifremi istiyor kullanıcı adımı yazıyorum şifre butonuna basıyorum kullanıcı yazdığım yer kayıp oluyor neden acaba ?
Oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Summertime Saga-Echoes of Lust Türkçe Beta Erişim" satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.

monobo

monobo

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
adult oyun çeviri discord linki atabilecek olan varmı

S

santi_gs

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
sorunu daha oncede yazdım yardımcı olunmadı...oyunu sildim butun save dosylarını tekrardan oynamaya başladım...yine gelip aynı yerde takılıp duruyor..işlem htası var...Harold istediği dontları alıyorum hepsini tek tek sectim götürdüm her seferinde de ( dürst olmam gerekiyorsa bu malzemleri pek sevmem) diyor...gidip Earl ve Yumi sordum soledikleri malzemeleri sectim fotograf atacam ...sonra yanlış secmisiniz solemeyin...hepsini goturdum neden kabul olmadı anlamadım bence oyunda hata var...yardım edecek biri varmı?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-09-15 at 00.32.55 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-15 at 00.32.55 (1).jpeg
    167.1 KB · Görüntüleme: 8
  • WhatsApp Image 2020-09-15 at 00.32.55.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-15 at 00.32.55.jpeg
    150.7 KB · Görüntüleme: 9
  • WhatsApp Image 2020-09-15 at 00.32.54.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-15 at 00.32.54.jpeg
    128.5 KB · Görüntüleme: 9
  • WhatsApp Image 2020-09-15 at 00.32.53.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-15 at 00.32.53.jpeg
    161.4 KB · Görüntüleme: 9
S

santi_gs

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
sorunu daha oncede yazdım yardımcı olunmadı...oyunu sildim butun save dosylarını tekrardan oynamaya başladım...yine gelip aynı yerde takılıp duruyor..işlem htası var...Harold istediği dontları alıyorum hepsini tek tek sectim götürdüm her seferinde de ( dürst olmam gerekiyorsa bu malzemleri pek sevmem) diyor...gidip Earl ve Yumi sordum soledikleri malzemeleri sectim fotograf atacam ...sonra yanlış secmisiniz solemeyin...hepsini goturdum neden kabul olmadı anlamadım bence oyunda hata var...yardım edecek biri varmı?
ingilizce serumunu indiridim 20.05 versiyonunu...türkce beta cıkıs yaptım...yeni indirdigim ingilizce olan yerden devam ettim istdiği dontu soyledigi gibi sectim götürüp verdim kabul edildi...kimse yardımcı olmadı kendi kendime cözdüm..kısacası dont istediği zaman seçiyoruz kabul edilmiyor anladıgımız kadar Türkce çevride..Teşekürler yinede yardımıcı olmadıgınız için...kanıtt olarak da fotoğraf atacam....

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-09-15 at 01.03.52.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-15 at 01.03.52.jpeg
    143.7 KB · Görüntüleme: 11
R

RavenEmbla

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yetkili ekip kolay gelsin. Kaç haftadır bir oyun final versin de final halini oynayayım diyorum finali çıkan oyun yok. Ben böyle oyunu yükledim mi her yer açık olsun %100 oynayayım diye final olan oyunlara bakıyorum ama hepsini oynadım ve final veren başka oyun gelmiyor. Size zahmet Bi kaç tane oyunun finalini getirseniz

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
ingilizce serumunu indiridim 20.05 versiyonunu...türkce beta cıkıs yaptım...yeni indirdigim ingilizce olan yerden devam ettim istdiği dontu soyledigi gibi sectim götürüp verdim kabul edildi...kimse yardımcı olmadı kendi kendime cözdüm..kısacası dont istediği zaman seçiyoruz kabul edilmiyor anladıgımız kadar Türkce çevride..Teşekürler yinede yardımıcı olmadıgınız için...kanıtt olarak da fotoğraf atacam....
Discord sunucumuzdaki yardım kanalına sorsaydınız yardımcı olurlardı.

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Yetkili ekip kolay gelsin. Kaç haftadır bir oyun final versin de final halini oynayayım diyorum finali çıkan oyun yok. Ben böyle oyunu yükledim mi her yer açık olsun %100 oynayayım diye final olan oyunlara bakıyorum ama hepsini oynadım ve final veren başka oyun gelmiyor. Size zahmet Bi kaç tane oyunun finalini getirseniz
Oyunları genelde discord sunucumuzdaki çevirmemizi istediğiniz oyunlar kanalından seçiyoruz. Çevirmemizi istediğiniz bir oyun var ise discord sunucumuza gelip çevirmemizi istediğiniz oyunlar kanalına yazarsan değerlendirmeye alınır.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!

S

santi_gs

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Adult Oyun Çeviri Discord grubuna nasıl uye oalcam linke geçince...( bulundugun hiçbir sunucunda webhook izinlerine sahib değilsiniz) deniliyor..neden takip edemiyorum grubu? takip etmek için ne yapmamız lazım?

F

FKZehiR

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bende 20.1 sürümü var bunu yüklediğimde 0 dan mı başlıyacağım

Üst Alt