Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
M

mustafa5555

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
merhaba bu oyunu oynamak için ücretli hesap açmak zorunda mıyım

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
merhaba bu oyunu oynamak için ücretli hesap açmak zorunda mıyım
Şu anda oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Summertime Saga-Echoes of Lust Türkçe Beta Erişim" satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.

M

mustafa5555

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şu anda oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Summertime Saga-Echoes of Lust Türkçe Beta Erişim" satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.
peki ne zaman çıkar beta sürümünden

Madrox

Madrox

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Beta sürümü deneyen var mı? Çökme, donma gibi sorunlar mevcut mu acaba?

İNTeRFeCToReM

İNTeRFeCToReM

N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
2DCG olmasına rağmen çok güzel bir oyun... bunun gibi oyunların gelmesi dileğiyle :D

patatesdicky

patatesdicky

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şu an 20.5 türkçe olarak inecek download yaparsam değil mi bilgilendirir misiniz

E

EnginSs

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Abi az önce İngilizce bitirdim bu ne hız

Sova

Sova

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 9

GENEL BAKIŞ

Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...

Paylaşılan Tarih: 10.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.5
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.17 GB
Oyun Boyutu APK: 624 MB

Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking

Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.

Bu oyunun Türkçesi Beta sürecindedir, siz de Betasına katılmak isterseniz;
MAĞAZA

Oyunun görevlerinde takılanlar ''Rehberler'' bu linki inceleyebilirler.

İNDİR

WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE

ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE

GÖRSELLER

Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15 Ekli dosyayı görüntüle 10
Ekli dosyayı görüntüle 2890 Ekli dosyayı görüntüle 2891 Ekli dosyayı görüntüle 2892
20.5 gelmiş ohh tadından yenmez

S

santi_gs

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
arkadaşlar oyunda Harold dont hediye ediyorum tüm dontları alıyorum hicbirini kabul etmiyor???hatamı var? yumi gidip soruyorum oda begendigi dontun chocolate chisp olarak soluyor alıyorum ama harold bu malzemleyi sevmiyorum diyor her donat aldıgımda...ya düzgün cevirilmemiş oyun yada hata var

Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
arkadaşlar oyunda Harold dont hediye ediyorum tüm dontları alıyorum hicbirini kabul etmiyor???hatamı var? yumi gidip soruyorum oda begendigi dontun chocolate chisp olarak soluyor alıyorum ama harold bu malzemleyi sevmiyorum diyor her donat aldıgımda...ya düzgün cevirilmemiş oyun yada hata var
Harold'un sevdiği donut tamamen rastgele oluyor. Sevdiği donutu bulmak için hem Yumi'ye hem de Earl'e sorman lazım. İkisi de farklı kısımları söylüyor.

S

santi_gs

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Harold'un sevdiği donut tamamen rastgele oluyor. Sevdiği donutu bulmak için hem Yumi'ye hem de Earl'e sorman lazım. İkisi de farklı kısımları söylüyor.
Earl soylediği ( strawberry glazed ) yani pembe olanı seciyorum...yumi soylediği iste (chocolate chisp) çikolata parçacıgı olan seçiyorum...aynı şeyi tekrarlıor yanlış..hepsini tek tek secip goturuyorum bir tanesinide begenmiyor...

Üst Alt