Şu anda oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Summertime Saga-Echoes of Lust Türkçe Beta Erişim" satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.merhaba bu oyunu oynamak için ücretli hesap açmak zorunda mıyım
peki ne zaman çıkar beta sürümündenŞu anda oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Summertime Saga-Echoes of Lust Türkçe Beta Erişim" satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.
Belli bir tarih yok.peki ne zaman çıkar beta sürümünden
ben sıfırdan başlattım hr hangi bir sorun yok bende normal çalısıor...Beta sürümü deneyen var mı? Çökme, donma gibi sorunlar mevcut mu acaba?
Beta erişim yada destekçi plus almadan indirsenizde erişemezssiniz.Şu an 20.5 türkçe olarak inecek download yaparsam değil mi bilgilendirir misiniz
Eğer bu paketleri almak istemiyorsan oyunun betadan çıkmasını beklemen gerekiyor.Şu an 20.5 türkçe olarak inecek download yaparsam değil mi bilgilendirir misiniz
teşekkür ederimEğer bu paketleri almak istemiyorsan oyunun betadan çıkmasını beklemen gerekiyor.
Rica ederim.teşekkür ederim
20.5 gelmiş ohh tadından yenmezEkli dosyayı görüntüle 9
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 10.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.5
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.17 GB
Oyun Boyutu APK: 624 MB
Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.
Bu oyunun Türkçesi Beta sürecindedir, siz de Betasına katılmak isterseniz;Ekli dosyayı görüntüle 2890 Ekli dosyayı görüntüle 2891 Ekli dosyayı görüntüle 2892
MAĞAZA
Oyunun görevlerinde takılanlar ''Rehberler'' bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15 Ekli dosyayı görüntüle 10
Oyun şu anda beta sürecinde, oyunun betasına erişmek için bu linkten "Summertime Saga-Echoes of Lust Türkçe Beta Erişim" veya "Destekçi Plus" paketlerinden birini almanız gerekiyor. Betadan çıkmasını da bekleyebilirsiniz.Hesap yok giriş yapamıyorum
Harold'un sevdiği donut tamamen rastgele oluyor. Sevdiği donutu bulmak için hem Yumi'ye hem de Earl'e sorman lazım. İkisi de farklı kısımları söylüyor.arkadaşlar oyunda Harold dont hediye ediyorum tüm dontları alıyorum hicbirini kabul etmiyor???hatamı var? yumi gidip soruyorum oda begendigi dontun chocolate chisp olarak soluyor alıyorum ama harold bu malzemleyi sevmiyorum diyor her donat aldıgımda...ya düzgün cevirilmemiş oyun yada hata var
Earl soylediği ( strawberry glazed ) yani pembe olanı seciyorum...yumi soylediği iste (chocolate chisp) çikolata parçacıgı olan seçiyorum...aynı şeyi tekrarlıor yanlış..hepsini tek tek secip goturuyorum bir tanesinide begenmiyor...Harold'un sevdiği donut tamamen rastgele oluyor. Sevdiği donutu bulmak için hem Yumi'ye hem de Earl'e sorman lazım. İkisi de farklı kısımları söylüyor.