ReckyRey
Doğasever
Rica ederim iyi oyunlar.teşekürler geri dönüş yapıldı yardımcı oldular..haloldu sorunsuz çalışılıyor
Rica ederim iyi oyunlar.teşekürler geri dönüş yapıldı yardımcı oldular..haloldu sorunsuz çalışılıyor
Betadan çıkış tarihi için bir tahmininiz varmıYetkililere bildirildi en kısa sürede düzeltilecektir.
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltilip betadan çıkartılacaktır, tam tarih yok.Betadan çıkış tarihi için bir tahmininiz varmı
Ben tahmininizi sormuştum ama olsun?Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltilip betadan çıkartılacaktır, tam tarih yok.
Tahminimce 1-1.5 hafta.Ben tahmininizi sormuştum ama olsun?
Bankanın kasasına geldiğimizde hata veriyo sonrasında yoksay dediğimizde olayın başına dönüyor yardım edebilecek varmı?
Sorunlar çözüldü Linkler güncellendi.Bahçe görevine tıkladığında bu çıkıyor yoklaya basınca ana menüye atıyor ne yapmam lazım?
Merhaba, öncelikle güncelleme kısa değil. Biz içeriğe göre değil verdiğimiz emeğe göre fiyat biçeriz. Bu güncellemede tam olarak 56760 satır çevirdik. Bir oyunun içeriğine göre fiyat biçiyor olsaydık, Summertime Saga 0.20.1 versiyonunu ücretsiz yayınlamazdık. Oyunun toplam satır sayısı 400K'dan fazla. Çok isteniliyor diye ücretsiz yayınladık.Şimdiye kadar site üzerinden Üçlü ve Dörtlü olmak üzere iki ayrı paket satın aldım. Yine böyle paketli oyunları almaya devam edeceğim, ancak dün akşam çeviriyi bekleyemeden 20.5 sürümünü bitirdim. Çok kısaydı ve daha önce 20.1 için yapılan muazzam TR yamanın üzerine bu kadar kısa çevirinin 15 liraya tabi tutulmasına anlam veremedim. Para mühim değil sitenin hizmetinden çok memnunum ancak kısa bir sürüm için beta olmasını doğru bulmuyorum.
Sadece ilk girişte internete ihtiyaç var sonrasinda gerek yok fakat oyun şuan beta sürecinde.Oyun internetsiz de oynanabiliyor degilmi yanlış mıyım arkadaşlar?
Yani şuan indirsemde oynayamam mı ?Sadece ilk girişte internete ihtiyaç var sonrasinda gerek yok fakat oyun şuan beta sürecinde.
Oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Summertime Saga-Echoes of Lust Türkçe Beta Erişim." satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.
Dediğim gibi şuan beta sürecinde olduğu için Destekçi Plus" ya da "Summertime Saga-Echoes of Lust Türkçe Beta Erişim." almadan oyuna giremezssiniz eğer almak istemezsseniz oyunun betadan çıkmasını beklemeniz gerekiyor.Yani şuan indirsemde oynayamam mı ?
1-1.5 hafta.Ve o klasik soru ne zaman herkese açık olur tahminen
Okkey teşekkürler1-1.5 hafta.
Rica ederim.Okkey teşekkürler
Oyun şuan beta aşamasında oyuna girebilmek için beta erişimi yada destekçi plus alman gerekiyor almak istemiyorsan beta sürecinin bitmesini beklemelisin.kulanıcı adım yada şifreyi kabul etmiyor girişte sıkıntı yaşadım yardım ede bileck olan var mııııı????????????????????????????????