Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Madrox

Madrox

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şimdiye kadar site üzerinden Üçlü ve Dörtlü olmak üzere iki ayrı paket satın aldım. Yine böyle paketli oyunları almaya devam edeceğim, ancak dün akşam çeviriyi bekleyemeden 20.5 sürümünü bitirdim. Çok kısaydı ve daha önce 20.1 için yapılan muazzam TR yamanın üzerine bu kadar kısa çevirinin 15 liraya tabi tutulmasına anlam veremedim. Para mühim değil sitenin hizmetinden çok memnunum ancak kısa bir sürüm için beta olmasını doğru bulmuyorum.

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Şimdiye kadar site üzerinden Üçlü ve Dörtlü olmak üzere iki ayrı paket satın aldım. Yine böyle paketli oyunları almaya devam edeceğim, ancak dün akşam çeviriyi bekleyemeden 20.5 sürümünü bitirdim. Çok kısaydı ve daha önce 20.1 için yapılan muazzam TR yamanın üzerine bu kadar kısa çevirinin 15 liraya tabi tutulmasına anlam veremedim. Para mühim değil sitenin hizmetinden çok memnunum ancak kısa bir sürüm için beta olmasını doğru bulmuyorum.
Merhaba, öncelikle güncelleme kısa değil. Biz içeriğe göre değil verdiğimiz emeğe göre fiyat biçeriz. Bu güncellemede tam olarak 56760 satır çevirdik. Bir oyunun içeriğine göre fiyat biçiyor olsaydık, Summertime Saga 0.20.1 versiyonunu ücretsiz yayınlamazdık. Oyunun toplam satır sayısı 400K'dan fazla. Çok isteniliyor diye ücretsiz yayınladık.

B

Big

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun internetsiz de oynanabiliyor degilmi yanlış mıyım arkadaşlar?

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Oyun internetsiz de oynanabiliyor degilmi yanlış mıyım arkadaşlar?
Sadece ilk girişte internete ihtiyaç var sonrasinda gerek yok fakat oyun şuan beta sürecinde.
Oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Summertime Saga-Echoes of Lust Türkçe Beta Erişim." satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.

B

Big

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sadece ilk girişte internete ihtiyaç var sonrasinda gerek yok fakat oyun şuan beta sürecinde.
Oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Summertime Saga-Echoes of Lust Türkçe Beta Erişim." satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.
Yani şuan indirsemde oynayamam mı ?

Growth

Growth

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Ve o klasik soru ne zaman herkese açık olur tahminen

G

gulabi0912

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
kulanıcı adım yada şifreyi kabul etmiyor girişte sıkıntı yaşadım yardım ede bileck olan var mııııı????????????????????????????????

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
kulanıcı adım yada şifreyi kabul etmiyor girişte sıkıntı yaşadım yardım ede bileck olan var mııııı????????????????????????????????
Oyun şuan beta aşamasında oyuna girebilmek için beta erişimi yada destekçi plus alman gerekiyor almak istemiyorsan beta sürecinin bitmesini beklemelisin.

G

GAARAZEUS

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Beta sürecindeyken biz oynasak son halini mi oynamış olacağız yoksa İngilizce olarak görecek miyiz bazı cümleleri

Üst Alt