merhabalar çevirmenler dün oyunun çevirisine başladıklarını ve en kısa sürede oyunun çevirisinin hazır olacağını söyledilerSanırım forumda adult oyun çevirinin yaptığı Summertime Saga TR yaması bir tek bende sorunsuz çalışıyor. Özellikle sormak istediğim yeni sürüm herkesin erişimine açıldı, acaba ana hikayenin 2. bölümünü sevgili çevirmenlerimiz ne zaman çevirmeyi düşünüyor? İzleme listesine alındı mı acaba?
Merhabalar dün çeviriye başlandığı ve en kısa sürede çevirinin hazır olacağını ReckyRey adlı admin haber verdiYeni sürüm çıktı ne zaman türkçe olarak gelir
Oyunu merakla bekliyordum fakat telefonumda aynuyordum yeni gelen sürüm ü indirdim fakat uygulama yüklenemedi yazıyor açamıyorum oyunu yardım edinEkli dosyayı görüntüle 9
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 10.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.5
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.17 GB
Oyun Boyutu APK: 624 MB
Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.
Bu oyunun Türkçesi Beta sürecindedir, siz de Betasına katılmak isterseniz;Ekli dosyayı görüntüle 2890 Ekli dosyayı görüntüle 2891 Ekli dosyayı görüntüle 2892
MAĞAZA
Oyunun görevlerinde takılanlar ''Rehberler'' bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15 Ekli dosyayı görüntüle 10
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Oyunu merakla bekliyordum fakat telefonumda aynuyordum yeni gelen sürüm ü indirdim fakat uygulama yüklenemedi yazıyor açamıyorum oyunu yardım edin
VPN kapatmanız gerekiyor.oyunu indirdim fakat acamıyorum oyunu...satın al kısmınada girince 15 tl...bu hatayı alıyorum (
Error 1020
Ray ID: 5d04b4d3ccff0d2e • 2020-09-09 23:32:03 UTC
Access denied
What happened?
This website is using a security service to protect itself from online attacks.
vpn yok bende ben yurt dışındayım başka ülkedeyimVPN kapatmanız gerekiyor.
UrbanVPN kurup Türkiyeye bağlanırsanız girebilirsiniz siteye.vpn yok bende ben yurt dışındayım başka ülkedeyim
İlk Sayfada gerekli bilgi mevcut oyun şu anda beta sürecindedir beta sürecine dahil olmak içinarkadaşlar herkese merhaba oyunu bu siteden indirdim girişte kullanıcı adı ve şifreyi yazıp 5 saniye bekledikten sonra erişim hakkınız bulunmamaktadır adlı uyarıyı alıyorum lütfen yardım edin
Discord Adresimize gelerek kayıt dosyaları bölümünden bulabilirsinSave dosyamıza ulaşma şansımız yok mu
peki oyun ne zaman beta sürecinden çıkacak ve ben ücretsiz bir şekilde oynayacağım??İlk Sayfada gerekli bilgi mevcut oyun şu anda beta sürecindedir beta sürecine dahil olmak için
TIKLA
Discord Adresimize gelerek kayıt dosyaları bölümünden bulabilirsin
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltilip betadan çıkartılacaktır, tam tarih yok.peki oyun ne zaman beta sürecinden çıkacak ve ben ücretsiz bir şekilde oynayacağım??