Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
bedoo69

bedoo69

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
galiba eski save dosyasını yeni güncellemede oynayamıyoruz yapımcının sitesinde okumuştum o tür birşeyi desteklemiyor gibi birşey yazıyordu bu yüzden de hileleri açık bırakıyorlarmış :))

X

xanax+9

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yapımcı eğer ana karakterin yatak odası ya da haritada kaydettiyseniz herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız yazmış. Ama başka bir yerde olan kayıtlar için garanti edemem demiş.

nocoso

nocoso

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
OYUN ARADA BİR KAPANIYOR O SORUN ÇÖZÜLDÜ MÜ

Madrox

Madrox

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sanırım forumda adult oyun çevirinin yaptığı Summertime Saga TR yaması bir tek bende sorunsuz çalışıyor. Özellikle sormak istediğim yeni sürüm herkesin erişimine açıldı, acaba ana hikayenin 2. bölümünü sevgili çevirmenlerimiz ne zaman çevirmeyi düşünüyor? İzleme listesine alındı mı acaba?

kızgın57

kızgın57

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Yeni sürüm çıktı ne zaman türkçe olarak gelir

E

EA19077

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sanırım forumda adult oyun çevirinin yaptığı Summertime Saga TR yaması bir tek bende sorunsuz çalışıyor. Özellikle sormak istediğim yeni sürüm herkesin erişimine açıldı, acaba ana hikayenin 2. bölümünü sevgili çevirmenlerimiz ne zaman çevirmeyi düşünüyor? İzleme listesine alındı mı acaba?
merhabalar çevirmenler dün oyunun çevirisine başladıklarını ve en kısa sürede oyunun çevirisinin hazır olacağını söylediler

M

Musti220800

S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
Ekli dosyayı görüntüle 9

GENEL BAKIŞ

Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...

Paylaşılan Tarih: 10.09.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.5
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.17 GB
Oyun Boyutu APK: 624 MB

Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking

Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.

Bu oyunun Türkçesi Beta sürecindedir, siz de Betasına katılmak isterseniz;
MAĞAZA

Oyunun görevlerinde takılanlar ''Rehberler'' bu linki inceleyebilirler.

İNDİR

WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE

ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE

GÖRSELLER

Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15 Ekli dosyayı görüntüle 10
Ekli dosyayı görüntüle 2890 Ekli dosyayı görüntüle 2891 Ekli dosyayı görüntüle 2892
Oyunu merakla bekliyordum fakat telefonumda aynuyordum yeni gelen sürüm ü indirdim fakat uygulama yüklenemedi yazıyor açamıyorum oyunu yardım edin

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Oyunu merakla bekliyordum fakat telefonumda aynuyordum yeni gelen sürüm ü indirdim fakat uygulama yüklenemedi yazıyor açamıyorum oyunu yardım edin
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.

Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.

S

santi_gs

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
oyunu indirdim fakat acamıyorum oyunu...satın al kısmınada girince 15 tl...bu hatayı alıyorum (

Error 1020​

Ray ID: 5d04b4d3ccff0d2e • 2020-09-09 23:32:03 UTC

Access denied​

What happened?​

This website is using a security service to protect itself from online attacks.

LasT

LasT

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Admin oyunun birde full save dosyasını ataydin keşke 0.20.1 in sonuna kadar olanı

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
oyunu indirdim fakat acamıyorum oyunu...satın al kısmınada girince 15 tl...bu hatayı alıyorum (

Error 1020​

Ray ID: 5d04b4d3ccff0d2e • 2020-09-09 23:32:03 UTC

Access denied​

What happened?​

This website is using a security service to protect itself from online attacks.
VPN kapatmanız gerekiyor.

S

squanch

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Save dosyamıza ulaşma şansımız yok mu

E

EA19077

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkadaşlar herkese merhaba oyunu bu siteden indirdim girişte kullanıcı adı ve şifreyi yazıp 5 saniye bekledikten sonra erişim hakkınız bulunmamaktadır adlı uyarıyı alıyorum lütfen yardım edin:(

XRP

XRP

𝓣𝓸 𝓣𝓱𝓮 𝓜𝓸𝓸𝓷🚀
Editör
Kredi
0$
arkadaşlar herkese merhaba oyunu bu siteden indirdim girişte kullanıcı adı ve şifreyi yazıp 5 saniye bekledikten sonra erişim hakkınız bulunmamaktadır adlı uyarıyı alıyorum lütfen yardım edin:(
İlk Sayfada gerekli bilgi mevcut oyun şu anda beta sürecindedir beta sürecine dahil olmak için

TIKLA

Save dosyamıza ulaşma şansımız yok mu
Discord Adresimize gelerek kayıt dosyaları bölümünden bulabilirsin

E

EA19077

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İlk Sayfada gerekli bilgi mevcut oyun şu anda beta sürecindedir beta sürecine dahil olmak için

TIKLA

Discord Adresimize gelerek kayıt dosyaları bölümünden bulabilirsin
peki oyun ne zaman beta sürecinden çıkacak ve ben ücretsiz bir şekilde oynayacağım??

Üst Alt