Hala aynı hocam değişmediLinklerdeki tr'yi ay olarak değiştirip girmeyi deneyin.
Ben kontrol ettiğimde sıkıntı yok sizlik bir sorun.Hala aynı hocam değişmedi
İlk çevirisinin geldiği sürüm. Yeni sürüm henüz çevrilmedi.Şu andaki 0.20.1 ilk yayınladığınoz sürüm mü yoksa yeni mi
Oyunun çevirisine başlandı, en kısa sürede yayınlanacak. Beklemede kalın.Yeni sürüm çevirisi ne zaman gelir
Bu konu hakkında bilgi veremem.ne kadar sürüyor çeviriler ? bilmediğimden soruyorum.
Evet yeni güncelleme gelince yeni sürüm çevriliyor.Birşey merak ediyorum oyuna gelen güncellemeleri oyuna ekliyormusunuz?
0.20.5 güncellemesi gelmiş sanırım yapımcı kendi sitesinde yayınlamış ondan sordum bendeEvet yeni güncelleme gelince yeni sürüm çevriliyor.
En kısa zamanda çevrilip paylaşılır merak etme.0.20.5 güncellemesi gelmiş sanırım yapımcı kendi sitesinde yayınlamış ondan sordum bende
Ayrıca yapımcı oyunun bütün dillere çevrilmesini destekliyor sitesinde demiş türkçe de vardı sitelerindeEn kısa zamanda çevrilip paylaşılır merak etme.
O konu hakkında bir bilgim yok.Ayrıca yapımcı oyunun bütün dillere çevrilmesini destekliyor sitesinde demiş türkçe de vardı sitelerinde