SagoK
Güncelleme Abonesi
Eternum Türkçe Erişimcisi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
What a legendbuna benzer açık dünya oyunu önerebilecek varmııı
What a legendbuna benzer açık dünya oyunu önerebilecek varmııı
Çeviri için net bir tarih veremiyoruz ama şimdilik bir süre daha gelmeyecek0.20.16 Güncellemesi nezaman yayınlanıcak ve 0.20.12 de Pembe arabayı almaya çalışırken kim in telefonundaki özel fotolar için tamirciyle konuşuyoruz ve daire kilidi açılıyor sonra map e tıklayınca oyundna atıyor hiç bi şekilde ilerleyemiyorsun
Yapımcının henüz bitirmeye niyeti pek yok gibi o yüzden finalin Bi 2 senesi var en az. Çeviri için ise net bir tarih veremiyoruzFinali ne zaman gelir veya ne xaman güncellenir?
Yeni gelen güncellemeler 15 dakika oynanış bile sunmuyor ana hikaye zaten final verdi. Gelen güncellemeler yan karakterlere geliyor ve hepsi kısaYeni güncellemeler geldi onları ne zaman atarsın kral
Hangi kısımlardan bahsediyorsun. Hatırladığım kadarıyla pek şifre yoktu, bilgisayarlar dışındaOyun içerindindeki şifreler ne bulamıyorum yardım edebilir misiniz
KÖTÜÇOCUKJenny nin bilgisayar şifresini bulamıyorum yardımcı olur musunuz
Buradan bulman zor olabilir. İstersen discord sunucumuza gelip istearkadaşalr birisi bana pizzacının karısını hamile bırakmaya çalıştığımız görevden save dosyasını atabilir mi
?
Sunucuyu atarmısınız?Buradan bulman zor olabilir. İstersen discord sunucumuza gelip iste
Sunucuyu atarmısınız?
Ana sayfamızda bulunan Türkçe Oyunlar kısmına bakarsanız diğer ücretsiz oyunları da görebilirsinizBuna benzer ücretsiz oyunu olan varsa önerebilir mi lütfen?
Evet ya bitirdim oyunu yeni sürümü atılmasını sabırsızlıkla bekliyorumYeni Sürüm Gelsin Bu Baya Eskidi Yeni Sürüm Türkce Summertime Saga Gelsin Lütfen pls