A
altar 888
Kayıtlı Üye
Kahve içtiği odada bulunan çöpte olması gerek. Öyle kalmış a
Müdürün odasının önünde nöbetçi var odaya da giremiyorumKahve içtiği odada bulunan çöpte olması gerek. Öyle kalmış aklımda
Kahve içtiği odada bulunan çöpte olması gerek. Öyle kalmış a
Müdürün odasının önünde nöbetçi var odaya da giremiyorumKahve içtiği odada bulunan çöpte olması gerek. Öyle kalmış aklımda
Kahve içtiği bardak da olabilir tam emin değilim. Türkçe rehbere bakarak oynaman daha iyi olurÇöp kutusu yok
Gelecek olan büyük çaplı bir teknik güncelleme var. Ondan önce güncellenme ihtimali düşükGüncelleme ne zaman gelir
Ana hikaye final verdi. Şimdilik yan karakterler için eklemeler ve teknik güncelleme için çalışıyor yapımcıBunun yeni sürümü gelecek mi veya final ne zaman gelir
Şifren açık bir şekilde paylaşım yapman senin zararına olur, o yüzden sildim. Karşılaştığın hatayı detaylıca yaz yardımcı oluruzGiriş yapamıyorum sorun nedir
Giriş yapamıyorum öylece kalıyorŞifren açık bir şekilde paylaşım yapman senin zararına olur, o yüzden sildim. Karşılaştığın hatayı detaylıca yaz yardımcı oluruz
Adult oyun çeviri logosunda mı bekletiyor yoksa giriş kısmında mı sorun var?Giriş yapamıyorum öylece kalıyor
Giriş kısmındaAdult oyun çeviri logosunda mı bekletiyor yoksa giriş kısmında mı sorun var?
Şifrende veya kullanıcı adında bir sorun yoksa, vpn ile giriş yapmayı dene. Bir de bağlı olduğun internet ağında güvenli internet açıksa kapatıp deneGiriş kısmında
Net bir tarih veremiyoruz maalesef20.16 ne zaman gelir
Yapımcı oyunu bu şekilde yapmışoyunda kenarlar siyah oluyor, küçük bir ekranda oynamak zorunda kalıyorum. android için çözüm biliyor musunuz
şerefsizin tekiymiş, teşekkürlerYapımcı oyunu bu şekilde yapmış