Hasaki
Kayıtlı Üye
Paraler space uygulamasını indirerek oyunu siteden indir. Daha detaylı anlatım için discord sunucumuza gelebilirsin. Anlatımlı video da mevcutGerekli izin verilemedi diyor nasıl çözebilirim bunu
Paraler space uygulamasını indirerek oyunu siteden indir. Daha detaylı anlatım için discord sunucumuza gelebilirsin. Anlatımlı video da mevcutGerekli izin verilemedi diyor nasıl çözebilirim bunu
Harıtaya tıklayınca oyun tamamen bozuluyor yardım edebılırmısınız?
Yoksay a basınca geçmiyor muHarıtaya tıklayınca oyun tamamen bozuluyor yardım edebılırmısınız?
hayır hep gerıye atıyorYoksay a basınca geçmiyor mu
Çeviri olarak gelmediOyunun yeni versiyonu gelmidi ?
Yani tam kaynağı ne bilmiyorum ama bir sonraki güncellemeyi beklemen öneririm. O zamana düzeltilirhayır hep gerıye atıyor
var ama turkce versiyonu yokOyunun yeni versiyonu gelmidi ?
Bağlı olduğun internet ağında güvenli internet açıksa kapatıp gir veya Türkiye sunuculu bir vpn ile giriş yapmayı deneoyuna girerken internet erişiminiz yok diye hata alıyorum sadece bendemi genel olarakmı acaba
Oyun Türkçe çeviri olarak birkaç sürüm gerideBu oyunun son sürümümü ve son sürümüyse güncelleyip kaldığımız yerden devam edebiliyor muyuz
Bekleme lazım o kısımda 5 10 dk sürdüğü oluyor oyunun açılmasıBende oyun açılmıyor giriş ekranında kalıyor telefonda
Açıldı ama şimdide oyundan atması varBekleme lazım o kısımda 5 10 dk sürdüğü oluyor oyunun açılması
O da oyunun başka bir sorunu maalesef her 10dk da bir kayıt almanı öneririm sana. Bizim yapacağımız bir şey yok maalesefAçıldı ama şimdide oyundan atması var