sol alttan yoksay'a bas devam ediyoDiana ile pompalamak görevinde bu tip hata veriyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 15497
Net bir tarih veremiyoruz maalesefGüncel sürümü ne zaman gelir
İlk sayfada linkleri bulabilirsinizOyunu nerden indiriyoruz link varsa memnun olurum
Merhaba eğer çalışan sıkıntısı varsa çeviri ekibinizde çalışmak isterim yeter ki şu oyunun yeni sürümü daha hızlı gelsin. İletişim için [email protected] mailime yazabilirsinizİlk sayfada linkleri bulabilirsiniz
Çevirmenlik başvurusu için discord sunucumuza gelip yazarsanız gerekli kişilere yönlendirme yaparımMerhaba eğer çalışan sıkıntısı varsa çeviri ekibinizde çalışmak isterim yeter ki şu oyunun yeni sürümü daha hızlı gelsin. İletişim için [email protected] mailime yazabilirsiniz
Maalesef bunun gibi bir iki hata var oyunda güncelleme gelinceye kadar düzeltilmesi beklenmiyoroyunda kim'in telefonunu çalma görevinde tamircinin alet çantasını bulmak gerekiyor daireler kısmı açıldıktan sonra hata alıyorum sebebi ne olabilir Ekli dosyayı görüntüle 15568Ekli dosyayı görüntüle 15570
orjinal sitede 0.20.16 sürümü var o sürümdede aynı hatayı alırmıyım veya yakın zamanda yeni sürümü eklenirmi siteyeMaalesef bunun gibi bir iki hata var oyunda güncelleme gelinceye kadar düzeltilmesi beklenmiyor
Yapımcı o hataları düzeltmişse almazsınız. Yeni sürümün çevirisi için ise maalesef net bir tarih veremiyoruzorjinal sitede 0.20.16 sürümü var o sürümdede aynı hatayı alırmıyım veya yakın zamanda yeni sürümü eklenirmi siteye
Profilinizdedir diye bakmak istedim ama bulamadım dm olarak link atabilir misinizÇev
Çevirmenlik başvurusu için discord sunucumuza gelip yazarsanız gerekli kişilere yönlendirme yaparım
Tamam buldum anasayfanızdaProfilinizdedir diye bakmak istedim ama bulamadım dm olarak link atabilir misiniz