ReckyRey
Doğasever
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Oyundan atıyor..
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Oyundan atıyor..
Eğer rar veya zip olarak indiyse dosya uzantısını .apk olarak değiştirin.Apk olarak telefona indirdim oyunun apk dosyası yok nasıl kurulum yapıcam
.apk yapınca dosya açılmıyorEğer rar veya zip olarak indiyse dosya uzantısını .apk olarak değiştirin.
RAR'dan çıkarttıktan sonra mı apk yaptın?.apk yapınca dosya açılmıyor
RAR'dan çıkartmana gerek yok, direkt rar dosyasının uzantısını apk yapman yeterli.
Yapımcısı oyunu öyle yaptığı için yapabilecek bir şey yok. Öyle oynaman gerekiyor.Oyunu androidden oynuyorum, ekranı kare veriyor nasıl tam ekran yaparım
Bizim bilgisayarımızın şifresi: ADULTOYUNCEVİRİBilgisayar şifresi ney oyunda ??
Ekli dosyayı görüntüle 9
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 06.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 974 MB
Oyun Boyutu APK: 397.1 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.
Oyunun görevlerinde takılanlar Rehberler bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - ANONFILES - MEGA - GDRIVE
ANDROID
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 10 Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15
jenny in tavan arasındaki kıyafeti almam lazım ama kilitli diyor anahtar mı istiyor anlamadım açık olarak yanıtlar mısnızEkli dosyayı görüntüle 9
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 06.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 974 MB
Oyun Boyutu APK: 397.1 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.
Oyunun görevlerinde takılanlar Rehberler bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
ANDROID
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 10 Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15
Ana girişte anahtarlıkta ufak bir anahtar var onu al tekrar dene.jenny in tavan arasındaki kıyafeti almam lazım ama kilitli diyor anahtar mı istiyor anlamadım açık olarak yanıtlar mısnız
Ios'da mağaza dışı uygulama kuramazssınız bu yüzden mümkün değil.agalar ios indirme linki yokmu
Şuan oyun son sürüm dediğiniz sürümle aynı yani.Önceki v20.1 le arasındaki fark ne?
Oyunun yüklenmesi uzun sürüyor. Beklemen lazım.Androidde yukleniyorda kaliyor