Valla baya yaptım gelen bişey yok hocamdevilerhan Aylink linkelerini geçmeniz için;
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Tüm linkleri denedim. Hepside gayet çalışır vaziyette. Sorun sizin İnternetinizle alakalı olabilir.Valla baya yaptım gelen bişey yok hocam
Oyunu eğer bu linkten indirdiyseniz zaten Türkçedir.Oyun bende telde kurulu sadece Türkçe yama olarak yokmu ekleyemiyormuyuz ?
Yok hocam deniyim ben tekrar tamam teşekkürler DNS ayarlarinimi kullanmak lazım acabaOyunu eğer bu linkten indirdiyseniz zaten Türkçedir.
Masaüstü PC sende denedim telefondan da denedim sürekli reklam.cikiyo yani indir butonu gelmiyoki buna yine aynı şeye döndürüp duruyorTüm linkleri denedim. Hepside gayet çalışır vaziyette. Sorun sizin İnternetinizle alakalı olabilir.
Linkleri tekrar denedim halen daha çalışabilir vaziyetteler.Masaüstü PC sende denedim telefondan da denedim sürekli reklam.cikiyo yani indir butonu gelmiyoki buna yine aynı şeye döndürüp duruyor
Hocam tamam DNS uygulamasiyla hallettim yüklüyorum şuan ama.baya zorladı teşekkürlerLinkleri tekrar denedim halen daha çalışabilir vaziyetteler.
Rica ederim. İyi oyunlar.Hocam tamam DNS uygulamasiyla hallettim yüklüyorum şuan ama.baya zorladı teşekkürler
Arkadaşlar PC şifresi cookies degiilmi giriyorum olmuyorAndroid telefon üzerinden oynuyorum birkaç dakka da bir oyun sürekli çöküyor. Ne yapmam gerekiyor?
Sabit bir internetiniz olmadığından dolayı bu hatalı alıyor olabilirsiniz ya da telefonunuzda yeterli alan yoktur.Uygulama yüklenemdi diyo telefonda ne yapmamız lazim
Yapımcısı çevrilmeye değecek güncellemeler yayınlamadığından çevirisi yapılmıyor. Yeni güncellemeler aldıkça değerlendirilip çevirisi yapılır.Güncelleme ne zaman gelir acaba ??
Ya ben bir türlü jenneynin bilgisayar şifresini çözemedim şifresi ne acabaÇok iyi bir oyun. Bence herkesin denemesi gerekiyor.
Jenny'nin bilgisayarının şifresini 'KÖTÜÇOCUK ' olarak girmen lazım ancak gün atlayıp Jenny görevlerinde ilerlemen gerekiyor. Günlüğündeki dokuz sayfanın da açılmış olması gerek.Ya ben bir türlü jenneynin bilgisayar şifresini çözemedim şifresi ne acaba