Görev yöneticisinde turbo yazan programları kapatırsan sorunun çözülür.bazende sandbox dosyalarıile ilgili bir hata veriyor
Oyunun yüklenmesi uzun sürebiliyor. Sandbox hatasında ise yukarıda dediğimi yapınız.hiç acılmıyo tıklıyorum ama olmuyor
Eğer telefonda oynuyorsanız böyle hatalar yaşamanız normal. Oyun telefona ağır geldiği için çoğu kişi bu hatayı yaşayabiliyor. Eğer PC'de oyunu açamıyor iseniz görev yöneticisinde turbo yazan programları kapatmayı deneyiniz.Oyuna giriyorum giriş ekranında 2 veya 3 dakika sonra oyundan atıyo
Türkçe olarak What a Legend, Sex Note, Hero Sex Academia.summertime sagaya benzer oyunlar önere bilirmisiniz
Önceden bu cihazla oyuna girebiliyordum ama şimdi giremiyorum peki bu sorunu nasıl çözebilirimEğer telefonda oynuyorsanız böyle hatalar yaşamanız normal. Oyun telefona ağır geldiği için çoğu kişi bu hatayı yaşayabiliyor. Eğer PC'de oyunu açamıyor iseniz görev yöneticisinde turbo yazan programları kapatmayı deneyiniz.
Renpy motorunun yeni sürümü bazı telefonlarda oyunu açmayıp atabiliyor. Sizde ondan kaynaklı oynayamıyor olabilirsiniz.Önceden bu cihazla oyuna girebiliyordum ama şimdi giremiyorum peki bu sorunu nasıl çözebilirim
Deliverance, Because I Love Her oyunlarına bakabilirsin. Daha fazla seçenek görebilmek için de forumun sağ üst kısmındaki ara seçeneğinden "ntr" kelimesini aratarak o konulu oyunları görebilirsin.ntr cheating temalı oyun önerir misiniz
Oda arkadaşının şifresi KÖTÜÇOCUK.bilgisayar şifresini bilen varmı
Çok fazla hile kullandığınız için olmuş olabilir. Eski bir kayıdınıza dönmeyi deneyin.buradan nasıl çıkabilirim
exit yazdım çıktı o sayfadanÇok fazla hile kullandığınız için olmuş olabilir. Eski bir kayıdınıza