Lunael
Yetkili
Kısa güncellemeler geldiği için 2-4 sürümde bir çevrilip yayınlanıyor.20.12ün üzerinden zaman geçti ve 20.14 çıktı.Acaba yüzdeliğin dolmasını mı bekliyorsunuz?Büyük güncelleme gelince uzun süre betada kalacak.
Kısa güncellemeler geldiği için 2-4 sürümde bir çevrilip yayınlanıyor.20.12ün üzerinden zaman geçti ve 20.14 çıktı.Acaba yüzdeliğin dolmasını mı bekliyorsunuz?Büyük güncelleme gelince uzun süre betada kalacak.
Rica ederim. Son gelen güncelleme yine küçük sadece 3 tane karakterle ufak sahneler gelmiş.Anladım bilgilendirme için teşekkür ederim. umuyorum ki beklemeye değecek bir güncelleme gelecek.
Yapımcıdan kaynaklı bir sorun olabilir.oyunda haritayı açtığım zaman hata veriyor ve sürekli geri dön seçeneği çalışıyor bunu nasıl düzeltebilirim
Belli bir tarih yok.Yeni sürüm ne zaman gelir
Androidde açılması uzun sürüyor. Bekleyiniz.Oyuna giriş yaptıktan sonra AdultOyunCeviri ekranında kalıyor herhangi bir crash reportta almıyorum .android
hile yaparak haritadaki apartmanı kilitle görev oldugu zaman ışınlanma ile gitoyunda haritayı açtığım zaman hata veriyor ve sürekli geri dön seçeneği çalışıyor bunu nasıl düzeltebilirim
apartman haritada açıksa hata veriyor apartmanı hile ile kilitlerseniz hata kalkarBelli bir tarih yok.
Yapımcıdan kaynaklı bir şey olabilir.apartman haritada açıksa hata veriyor apartmanı hile ile kilitlerseniz hata kalkar
• Linke tıklayın.Telefon üzerinden indirme yapamıyorum linklerde sürekli reklam çıkıyor napmam lazım
Kayıt dosyanıza ihtiyacınız var. Eski cihazınızda kayıt dosyanız duruyorsa onu kullanabilirsiniz. Telefonda kayıt dosyanızı bulmak için: Android \ Data \ AdultOyunCeviri konumunda indirdiğiniz oyuna ait klasörden kayıt dosyanızı bulun.Ben oyunda kaldığım yerden nasıl devam etcem telefon dejistirdim ama hesap aynı kaldığım yerden devam edemiyorum napmam lazım
Bilemiyoruz yapımcı kısa sürümler yayınladığı için genelde birkaç sürümde bir yayınlıyoruz.0.20.15 çıkınca mı sitede yayınlanacak bilgisi olan?
Net bir tarih veremiyoruz.0.20.14 çıkmış ne zaman Türkçe yapıp atacaksınız