Lunael
Yetkili
Yeni sürümlerde pek bir içerik olmadığı için genelde 2-3 sürüm gelince öyle yayınlanıyor.Yeni versiyonun Türkçesi nezaman gelir
Yeni sürümlerde pek bir içerik olmadığı için genelde 2-3 sürüm gelince öyle yayınlanıyor.Yeni versiyonun Türkçesi nezaman gelir
Cihazınız yeterli değildir ya da hileleri çok fazla kurcalamış olabilirsiniz.Hocam 10-15 dakikada bir oyundan atıyor neden acaba?
Cihazım huawei p smart 2019 hile olarak sadcee para aldımCihazınız yeterli değildir ya da hileleri çok fazla kurcalamış olabilirsiniz.
Yapımcıdan kaynaklı genel bir hataymış o yüzden oyunu sık sık kayıt ederek oynamayı dene.Cihazım huawei p smart 2019 hile olarak sadcee para aldım
Linkte öyle bir şey bulunmuyor reklam pop-uplarından açmış olabilirsiniz.arkadaşlar linkin içine neden icetower yüklü şuanda
Kullanıcı adı ve şifreye forum kullanıcı adı ve şifreni yazacaksın.oyuna giremiyorum. kullanıcı adı ve şifresi soruyor. ayrıca oyunun bilgisayara kurduğu dosyalar nerede?
Laptop şifresi "KÖTÜÇOCUK" fakat bilgisayarı açabilmeniz için hikayede biraz ilerlemeniz gerekiyor.oyuna girdim baya oynadım jenny e gelince laptop passwordu yok yazılmıyor . günlükdede çıkmadı nasıl halletmem lazım acaba ?
gocaman abim eyw ...Laptop şifresi "KÖTÜÇOCUK" fakat bilgisayarı açabilmeniz için hikayede biraz ilerlemeniz gerekiyor.
Linklerde herhangi bir sıkıntı yok. Linki geçmek için;linkler düzgün çalışmıyor bir türlü indiremedim
Eğer cloud linkindeki exe'dem bashediyorsanız onun haricinde .aoc dosyasını da indirmeniz gerekiyor.link de 1 mb lik dosya var
What A Legend! ve Hero Sex Academia oyunlarını deneyebilirsin.bunun kadar iyi olan bir 2d oyun var mı bu oyundan sonra 3d oyunlar sıkıcı gelmeye başladı bana